реклама

реклама

З восьмої години ранку в Черкасах, і в Україні в цілому, розпочали свою роботу виборчі дільниці. На вулицях обласного центру лише де-не-де видно перехожих. Проте в самих дільницях вже чимало людей.


Так, у ДВК №710975 вже чимало громадян. Сама дільниця розташована у черкаській школі №17. Тут-таки, у приміщення школи, знаходяться ще дві дільниці.

За словами голови ДВК №710975 Надії Струкової, поки що ніяких особливих проблем на дільниці не було. Щоправда, у зв’язку з переведенням годинника, деякі виборці прийшли на дільницю раніше визначеного часу.

А шкільний годинник так і не перевели...

А шкільний годинник так і не перевели...


– Щодо бюлетенів, то з ними немає проблем. У нас їх трохи більше, ніж виборців. Це на випадок псування бюлетенів, – пояснила Надія Іванівна.

Серед спостерігачів на дільниці присутній бородатий чоловік з уважним поглядом. Це міжнародний спостерігач від ОБСЄ. Поки що особливих порушень він не помітив, однак від коментарів утримується. Через перекладача пояснює, що поспішає й на іншу дільницю у цій-таки школі.

Найсумлінніші виборці прийшли щойно минула восьма ранку

Найсумлінніші виборці прийшли щойно минула восьма ранку


День виборів розпочався…

Вулиці мікрорайону Митниця ще порожні...

Вулиці мікрорайону Митниця ще порожні...

 

Цікаво, чи не на вибори він чимчикує?...

Цікаво, чи не на вибори він чимчикує?...


***

ДЕНЬ ВИБОРІВ - спеціальна рубрика "Прочерку" для черкаських новин дня голосування з виборів до Верховної Ради. Ми плануємо подавати оперативну інформацію з виборчих дільниць Черкащини, штабів партій та кандидатів, коментарі спостерігачів та експертів.

Просимо також наших читачів надавати важливу та цікаву інформацію про виборчі події сьогоднішнього дня на електронну адресу нашої редації - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100