tommi Один з лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Микола Томенко заявив, що складається враження, що «донецька» влада на Черкащині не довіряє місцевим організаціям Партії регіонів. Про це політик сказав сьогодні, перебуваючи у Черкаській області, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

Томенко відзначив, що, як і прогнозувалося, «донецька» влада в Черкаській області (як відомо, за оцінками експертів, на Черкащині більше ста чиновників, що обіймають керівні посади в області, починаючи з голови обласної адміністрації, є представниками з Донецького регіону) в останній період виборчої кампанії по багатьом округам відмовилися від підтримки кандидатів в народні депутати — членів Партії регіонів, яких офіційно було висунуто на з’їзді. «Таких кандидатів або зняли, або неформально кинули весь ресурс на приїжджих мільярдерів, і таким чином відмовилися від реальної підтримки кандидатів від Партії регіонів», — пояснив він.

Окрім того, політик зауважив, що в останні дні відбувся остаточний розрив між керівництвом обласної адміністрації і владою та Партією регіонів в області, оскільки, не довіряючи місцевим членам Партії регіонів, у більшості округів в останні два дні почали тотально замінюватися члени комісій саме за квотою Партії регіонів та братських до неї партій.

Томенко зазначив, що «місцеві члени комісій від Партії регіонів, які здебільшого представляли бюджетні організації, були замінені на або луганських або харківський або київських. Одним словом не місцевих людей». Так, за словами політика, в останні дні сталося на окрузі в Умані, Смілі, Золотоноші та інших містах Черкащини.

«Таким чином можна підсумувати закономірний результат діяльності «донецької» влади на Черкащині: вони привезли «своїх» людей для керівництва областю, міняють на «своїх» людей членів комісій і, якби була їх воля, то й виборців би замінили», — сказав Томенко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 В. БРЕУС 29.10.2012 11:20
Хай краще замінить крис у штабі об"еднаноі опозиціі, на своій малій батьківщині, в Чорнобаі, а то МИРОН і Г Р О Ш І і перемогу вкраде, чого доброго, і в доброго приятеля В.А. ГРЕСЯ!!!! Адже там крадуть Юлькині грошики,можна сказати уже десятиліттями і про ВСЕ це знае ввесь Чорнобаівський люд,в тому числі і Микола Володимирович,( див.публікаціі в ЗМІ) і як результат ЮЛЯ на нарах, а ГРЕСЬ на скамейке запасних, (а ведь могло быть все по другому, не так ли???????) ШКОДА і СУМНО...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 да-да 28.10.2012 20:20
хм. интересно, а откуда такая осведомленность о делах ПР? может Томенко уселся одной попой на 2 стула? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100