реклама Делікат

На блозі «Euromaidanberkut» опублікували фотографії «беркутівців», які чинили брутальні атаки на Євромайдан, щоб люди допомогли ідентифікувати їх.

Мета цієї ініціативи – привести до кримінальної відповідальності тих, хто використав надмірну, нелюдську силу проти учасників демонстрації протесту на Євромайдані. Організатори цієї акції сподіваються на можливість їх ідентифікувати і передати інформацію командам юридичної підтримки Євромайдану, які вже почали надавати юридичні консультації жертвам побоїща.

Якщо ви впізнали людей на фото, повідомте

Якщо ви впізнали людей на фото, повідомте


Крім того, просять всіх, хто має фото або відеозаписи атак, що відбулися, надсилати їх для публікації.

Якщо ви впізнали людей на фото, повідомте

Якщо ви впізнали людей на фото, повідомте


«Ми приймаємо всі фото та відеозаписи «Беркута» від початку протестів Євромайдану, але оприлюднювати в цьому блозі будемо тільки тих осіб, які безпосередньо задіяні в безчинствах, а також підтверджених третіми особами. Якщо ви маєте фото «Беркута», що просто стоїть, ви можете їх надіслати, а ми спробуємо порівняти їх із обличчями осіб, задіяних в атаках. Ми оприлюднимо їх, якщо знайдемо 100%-ву відповідність. Дякуємо!» – пояснюють організатори.


Цей «герой» став відомим завдяки Олександру Піддубному. Це Антонов Євген Федорович, в.о. командира 3-ої роти «Беркуту» (Київ) м.т.: 097-953-18-97. Родом із Житомирщини», – йдеться у підписі під фото. Це – фрагмент фото Гліба Гараніча, фотокора «REUTERS», на якому, поки що невідомий, старший лейтенант київського «Беркуту». Це він почав бити ногами Гліба по ногах і камері, а підлеглі хороброго старлєя потім кийками розбили Гаранічу голову. Не треба забувати, що цей старлєй, батько двох дітей, був одним із тих, хто керував побиттям студентів під стелою на Євромайдані».

 

 

 

 

Нагадаємо, раніше начальник управління громадської безпеки черкаського МВС Володимир Іващенко повідомляв журналістам, що до Києва поїхало і 30 черкаських «беркутівців», проте, запевняв, що вони не брали участі в розгоні мітингувальників, бо перебували в резерві.

реклама

Коментарі  

 
0 #19 михайло 24.01.2014 19:08
беркут зганьбив всю владу заворушення через тупісь керівників
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #18 вася 05.12.2013 02:19
Цитую Viktor:
Друзі в кого є дані про цих "файних" пташок черкаських: Призвіще, імя та по батькові, дата народження, фото, домашня адреса, дані про близьких та родичів, буь ласка направляйте до редакції.

Країна повинна знати героїв.

МОЛОДЦІ "ПРОЧЕРК" ГАРНУ СПРАВУ РОБИТЕ. ТАК МІСТО ПОВИННО ЗНАТИ СВОЇХ ГЕРОЇВ ЩОБ ПЛЮНУТИ ЇМ В ОБЛИЧЧЯ. ВОНИ ЗВ*РІ А НЕ ЛЮДИ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 Фаина 04.12.2013 17:58
Неужели их родила женщина? Какая же она тогда, если таких выродков нв свет пустила?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #16 Саша! 04.12.2013 17:06
Тв*ри! Тв*ри! Протих своих сынов и дочек!!! Попались бы эти с... дивизии СС Мертвая голова! Я бы глянул ихню прить! Ск... м*нты!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 Оксана Колісник 04.12.2013 15:43
Цитую Кирилл:
Цирк!!! Они выполняли приказ, что с них взять... В беркут и набирают "машин для убийства"! Кто же еще там будет работать??? А вот приказ отдавал кто намного выше... И теперешней власти это было совсем не выгодно, а вот опозиции - это как-раз "на руку", вот и думайте откуда "ноги растут")))
Та ні! Не цирк! І не відмовляйте бійцям "Беркуту" в людськості. Бо ж, Ваша логіка може призвести до ситуації, коли бійця, що виходить з-під контролю треба просто ліквідовувати, як, вибачте, тв*рину. Це дуже хибна логіка! Вони не циркові тварини і не службові собаки. Вони - люди! І відповідальніст ь їм - людська.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #14 Ковпак 04.12.2013 15:42
порядок действий европейской полиции (цитата): "Этот сценарий известен давно. Собирается мирный митинг. Люди протестуют, выражают свою позицию. А потом организованные небольшие группы начинают кидать в сотрудников полиции камни. Толпа очень быстро заражается агрессией. И если не начать действовать быстро и жестко - начнутся массовые беспорядки, и обязательно появятся трупы. Без трупов народный гнев раскачать трудно. Нарастающий хаос очень и очень сложно погасить. Его нужно душить в зародыше. И если провокации начались, сотрудники полиции должны потребовать немедленно прекратить мероприятие и разойтись, а если их требование не было выполнено, применить силу для наведения порядка. Причем сила должна применяться по максимуму, чтобы пресечь любые попытки сопротивления. Это и есть защита граждан. И не надо ныть, что вот посмотрите безобидному фотографу разбили голову. Он не подчинился требованию и не покинул митинг, соответственно, он сам создал проблемы своей голове".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #13 будячок 04.12.2013 15:40
Цитую Олександр:
З учорашнього дня на форумі http://forum.ck.ua/viewtopic.php?f=3&t=427773 введено цензуру.....чи я помиляюсь?
На мою думку з учарошнього дня адміни і модератори форуму вишукують любу можливість щоб забанити форумчан які в своїх постах висловлюють своє не задоволення дією нинішньої влади і вояків Беркуту після знущання над людьми в Києві. ...
Дякую за увагу.


хм, теж саме можуть сказати і провладні форумчани... тут щось інше :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #12 Ковпак 04.12.2013 15:22
Цитую патриот:
Бо з жалем згадуєш про відміну вищої міри покарання

Згоден з тобою! за напад на беркутівців, які охороняли пост біля АП, порушники цілком заслужили кулю :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Олександр 04.12.2013 14:23
З учорашнього дня на форумі http://forum.ck.ua/viewtopic.php?f=3&t=427773 введено цензуру.....чи я помиляюсь?
На мою думку з учарошнього дня адміни і модератори форуму вишукують любу можливість щоб забанити форумчан які в своїх постах висловлюють своє не задоволення дією нинішньої влади і вояків Беркуту після знущання над людьми в Києві.
До Київських подій на даному форумі такого не замічалось. Зроблю припущення можливо це все робиться під пильним оком наглядачів з відповідних служб, які слугують злочинній владі....
Щоб пересвідчитись, досить зайти на форум, у відповідні теми.
Дякую за увагу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #10 В ковпачок 04.12.2013 14:16
Якби тобі потрощили кістки лиш за те, що ти стоїш на вулиці, мабуть би заспівав по іншому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100