"Прочерк" пропонує фотодобірку помітних подій липня 2011-го року.

Найрезонансніша подія липня - ліквідація прибережної забудови - ресторану "Робінзон" під Черкасами

Найрезонансніша подія липня - ліквідація прибережної забудови - ресторану "Робінзон" під Черкасами

 

  Правоохоронці  зібралися зносити ресторан «Робінзон» у Дахнівці 1 липня. Але техніка в той день на місце не приїхала. Біля ресторану зібралося чимало прихильників власниці закладу Надії Головні, місцевих жителів,  а також журналістів. Державні виконавці почали ознайомлювати Надію Головню з документами, згідно яких повинні зноситись приміщення ресторану. 

li7

На місце події приїхав начальник обласної екологічної інспекції Микола Клименко, який повідомив, що влада має претензії до інших відпочинкових закладів, зведених у прибережній смузі. Зокрема, посадовець назвав «Селену», «Бочку» та «Царське село». «Робінзон» почали зносити 6 липня. Держвиконавці забрали невеликі хатки під соломою. Більші хатки почали розбирати самі власники закладу наступного дня.

Жахлива аварія на автомаршруті "Харків-Черкаси"

Жахлива аварія на автомаршруті "Харків-Черкаси"


 Семеро загиблих та восьмеро травмованих – результат зіткнення мікроавтобуса «Харків – Черкаси» та позашляховика Toyota Land Cruiser Prado у Харківській області. Поблизу міста Люботин Харківського району дорогу перебігав пішохід. Хоч була ще світла пора доби, проте дорожнє покриття було мокрим. Зі слів очевидців, водій позашляховика не впорався з керуванням, здійснив наїзд на пішохода, після чого виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з маршруткою.Під час аварії 4 липня загинув черкащанин – водій маршрутки – 28-річний Володимир Коваленко. Маршрутка належала черкаській фірмі «Авто-Експрес».
Руслан Зайченко - авторитет демократичного руху в Черкасах

Руслан Зайченко - авторитет демократичного руху в Черкасах

 11 липня на 48-му році життя помер голова виконкому УНА-УНСО, колишній очільник Черкаської обласної організації УНА-УНСО Руслан Зайченко. Поховали його 13 липня на третьому цвинтарі, поруч із сином.  Відспівували Руслана Зайченка у храмі «Покрови Пресвятої Богородиці» УАПЦ декілька священників. Богослужіння тривало більше двох годин. На похорон прибули близько двох сотень людей з різних областей України.


Скандальне фото облетіло український інтернет

Скандальне фото облетіло український інтернет


Скандал у черкаському суді. Фото жінки, закутаної у державний прапор, як у мусульманський головний убір, з’явилося на сайті інформагентства «RegioNews». У матеріалі сайту йдеться, що це керівник апарату Апеляційного суду Черкаської області Леся Паніченко. І вона, мовляв, у залі суду здійснює наругу над одним з державних символів України. У ексклюзивному коментарі «Прочерку» Леся Паніченко розповіла: фотознімкам більше 6 років. А «злили» їх заздрісники, яких дратує її посада.


li3
Кримінальну справу порушили проти заступника директора одного з Інститутів ЧНУ ім. Б. Хмельницького за отримання хабара. 20 липня у кафе «Картопляна хата», що біля університету, посадовець отримала від громадянина 4 тис. грн. за сприяння в отриманні диплома магістра університету без відвідування занять, складання відповідних екзаменів та отримання цього диплома в кінці року.


Унікальне фото: бородатий мер Черкас

Унікальне фото: бородатий мер Черкас


Черкащани побачили мера з бородою. Фото Сергія Одарича з бородою виклав його син Андрій у соціальній мережі «Фейсбук». Дружина мера Анжела Одарич прокоментувала: чоловік просто вирішив відпочити під час відпустки. Дійсно, перший робочий день Сергій Одарич розпочав уже поголеним.
Яким запам'ятається липень-2011 для України? Рекомендуємо переглянути фотоогляд інтернет-видання "Левый берег".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100