Виконавчий комітет Черкаської міської ради вніс зміни до попереднього рішення про дозвіл на укладення договору між КП «Черкасиводоканал» та ПрАТ «Азот»

Згідно з прийнятими корективами, такий дозвіл надається за умови передбачення в договорі норм про незастосування будь-яких санкції до комунального підприємства за перевищення допустимих концентрацій забруднюючих речовин.

305390876_391653753121746_7407284910511341586_n

Як пояснив під час обговорення виконувач обов’язків директора департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, про будь-які штрафи мова може йти тільки після розроблення «Азотом» правил приймання стічних вод до очисних споруд системи централізованого водовідведення Черкас, які б враховували сучасні особливості водовідведення міста, та обов’язкового затвердження цих правил виконавчим комітетом.

Заступниця директора департаменту юридичного забезпечення та управління справами Катерина Пидорич підтвердила, що ухвалені зміни та підписання договору в редакції, запропонованій виконкомом, унеможливлюють нарахування санкцій або ж підвищеної плати за недотримання стандартів стосовно стоків, які передаються на очистку.

Про це пише сайт Черкаської міськради

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 юра 06.09.2022 09:28
Це як у тому анекдоті про футбол німців з совєтами, коли у німців на воротах штірліц стояв. Сухарьков депутат міськради і директор КП "Черкасиводокана л", але саме смішне, що на зарплату від КП лобіює інтереси комерційної структури. Тоха людей за лохів тримає. Адже спочатку нормальні люди домовляються про умови і лише потім підписують договір, а не навпаки. Спочатку підписується договір, а потім надавач послуги затверджує вимоги до стоків і дає пацанське слово не застосовувати санкції. Смішно. :oops: :-x :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Після 05.09.2022 23:19
Націоналізації всіх підприємств прихильників півночі буде можна.Міське стратегічне підприємство в руки прихильникам русского язика.Гарно кастрюля зливається. Власник азоту на домашньому арешті в Відні готується до перельоту в Америку за махінації.Ви думаєте водоканал будуть переоснащати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #1 Головне 05.09.2022 23:10
Всі депутати, які проголосуют за Ванюшку, є прихильниками гірташовського- сепаратиського міру.
Шановні черкащани!
У вівторок о 10_00, відбудеться сесія міської ради!!! Прошу вас прийти на сесію та відстояти разом комунальну власність міста! Не віддамо Водоканал в руки сепарів.!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100