Питання про розміщення стели "Я люблю Черкаси" знову розглянули під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 22 лютого, повідомляє Zmi.ck.ua.

1645521248-175

Як розповів начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко, наразі КП "Дирекція парків" пропонує розмістити літери або в парку "Молодіжний" (біля Долини троянд), або у районі набережної на "Митниці".

"Ситуація з надписом затяглась неймовірно. Треба все-таки ухвалити остаточне рішення і встановити вже цей надпис, який, на думку департаменту, повинен бути в місті Черкас", - сказав Отрешко. Сам він зауважив, що з огляду на те, що це буде місце фотозони, оглядовість та концентрація людей - найбільш оптимальне місце біля Долини Троянд.

За його словами, технічний стан літер – мінімальні косметичні дороблення, можливо, підфарбувати треба.

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко попросив підготувати візуалізацію, а після цього будуть ухвалювати рішення про її розміщення.

Зауважимо, що літери для стели "Я люблю Черкаси" передали на баланс КП "Дирекція парків". Від 2018 року вони  перебували на балансі КП "ЧЕЛУАШ".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 Арсен 23.02.2022 06:43
Ідея скисла.
На металолом!
Не актуально.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Роман 23.02.2022 01:31
На додаток до попереднього допису: На мою думку, якщо якийсь департамент не бажає чути думку містян, що цей брухт у місті не потрібен, і вважає, що він "повинен бути в місті Черкас" © - то хай всі дружно їдуть у свій "Черкас" і там ЗА СВОЇ гроші його встановлюють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Роман 23.02.2022 01:26
Та шо вони носяться з тим брухтом як дурні з писаною торбою - от прямо зараз найнагальніша проблема! На мою думку, рішення має бути таке: 1. Залишки т.з. "стели" списати і здати в брухт. 2. З тих, хто приймав дурнувате рішення цей непотріб виготовляти і хто підписав документи на оплату, стягнути оплачену вартість непотрібної місту конструкції. 3. Отримані від 1 і 2 кошти передати на тероборону - там вони потрібніші. І депутати не будуть час витрачати на такі дурні питання, може таки вистачить і на нагальніші питання... Але ж наші депутати за таке рішення ніколи не проголосують :(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 ЮЗР 22.02.2022 21:58
Её уже птички наверно Обкакали 8) Положите её на взлётной полосе в Аэропорту..что б сепары видели и птички
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Сам для себе 22.02.2022 19:49
Кожен елемент відновити за рахунок коштів міського голови і тих осіб, які гальмували прийняття рішень щодо цього питання. І не вобіду повісити ці букви на шию безбашенних членів виконавчого комітету міської ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 стабилизец 22.02.2022 16:05
короче, пока втулят, раздерибанят еще тройную стоимость сего шедевра. шоб для врагов ни копейки в казне не осталось. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Світлана 22.02.2022 14:26
Да, вже ж давно вирішили! На подвір*ї родини міського очільника. Ця стела - приклад кугутства мера бондаренка. Нехай спостерігає її кожного дня, кожної вільної хвилини (допоки мешкає в Черкассах).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100