Голова Черкаського обласного осередку політичної партії «УДАР» Віталій Іляшенко під час учорашнього круглого столу за результатами перевиборів жартома запропонував самовисуванцю, «співочому ректору» Михайлові Поплавському виготовити купюру, номіналом 200 гривень із власним фото.

– Якщо Михайло Поплавський планує і далі з виборцями працювати, хай на Новий рік виготовить їм двохсотку зі своїм портретом із привітанням. А Воротник нехай напише книжку «Як виграти вибори за місяць» і роздасть депутатам міської ради, – зазначив Іляшенко.

Також він запропонував оприлюднювати імена, а також фотографії тих, хто в місті скуповував голоси на користь Поплавського.

– Може, якісь наклейки біля під’їздів… Тому що будуть чергові вибори мера, депутатів тощо, виборці будуть так само «славитися», – пояснив представник «УДАРу».

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 ... Вадим 24.12.2013 01:09
Ти краще людям гроші поверни!!! А потім філософією займайся))) тоже мені ідеолог ...!!!!! ДА!!! ....!!!!))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Снова 2? 21.12.2013 21:09
Навіть міліція оцінила роботу Черкаських ударівців на "незадовільно"http://kropyva.ck.ua/content/nav-t-m-l-ts-ya-ots-nila-robotu-cherkaskikh-udar-vts-v-na-nezadov-lno
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Дірка без бублика 21.12.2013 20:41
А ВИ навіть своїх партійцівhttp://kropyva.ck.ua/content/aktiv-sti-rukhu-udar-kidalovo-rozkazhut-yak-cherkaskii-udar-kinuv-svo-kh-prikhilnik-v нагріли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 А ВИ забрали? 21.12.2013 19:46
У свою чергу голова Черкаської обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко у коментарі «Прочерку» зазначив, що його здивували подібні звинувачення.

– Позовну заяву ми не бачили. Як потім з’ясували, щось таки було подано в суд, та з текстом заяви нас так і не ознайомили. В цілому ж поширену інформацію розцінюємо як провокацію на партію «Удар». Дуже шкода, що в таких провокаціях беруть участь колишні активісти нашого штабу. Більшість же активістів, що працювали у нашому виборчому штабі, зараз є членами партії і активно допомагають розбудовувати партію, – зазначив Віталій Іляшенко.http://procherk.info/news/7-cherkassy/14077-cherkaskij-udar-zajavljae-scho-z-nim-sudjatsja-ledari
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Гера 21.12.2013 15:07
Ой лучше бы что то умное сказа, тоже мне, креативщик нашелся.
Если Поплавку хватило ума выиграть на выборах, и обойти Булатецкого, значит он достоин мандата.
А свои жалкие предложение держал бы лучше при себе, он и без тебя прекрасно знает как ему поздравить черкащан)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Гость 21.12.2013 14:31
А что это он за Портникова молчит с его другом????:D:D:D:D
Интересно что они заявят или они там все на этом деле! Я как начал смотреть приключения Портникова то сначала подумал что это Юра Луценко ошибся из за голоса! А это оказалось ГЛАВНЫЙ ИДИОЛЛОГ УДАРу так вот там чем они занимаются с Кличком!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 незнайка 21.12.2013 13:04
Если три круга вокруг калюжи на кругу возле самолета на Комбатовом Лисапете обьедет с кумасей на багажнике- это уже горожанам надолго память о выборах останется
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Loki 21.12.2013 12:30
Спёр мою идею из "Відповідальніст ь по-черкаськи"))). Дарю на прощанье!! Мну не жалко. ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100