реклама

реклама

Колишній депутат Черкаської міськради, журналіст Володимир Мамалига розповів у «Фейсбуці», як на одній із виборчих дільниць у нього намагалися відібрати мобільний телефон.

З огляду на специфічний стиль допису, наводимо його майже дослівно, з невеликими скороченнями:


«У Черкасах нечиста сила пробувала перешкодити волевиявленню громадян, – пише Володимир Мамалига. – Як я вже заявляв, вибори мене цікавлять виключно з точки зору вивчення психологічних типів суб'єктів виборчого процесу. Хочу визначити, наскільки вони безпечні для суспільства. Так ось... Я з дружиною завітав на виборчу дільницю 711032 у м. Черкаси, щоб проголосувати та подивитися, чи немає загроз для громадян. Після того, як, спокійно проголосувавши, ми з дружиною вийшли з дільниці у фойє, до нас підскочила розкуйовджена жінка похилого віку, яка із зловісним шепотінням... намагалася відібрати в мене мобільний телефон. Міліція та що поліція її не бачила, а у дзеркалі вона не відображалася. Я почав про себе промовляти "Отче наш". Коли вражені черкащани спробували зазняти напад на телефон, нападниця розчинилася у просторі...»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 двк 16.11.2015 10:14
За скільки ж Мамалига продав свій голос? Мабуть не дешево, грошики ви любите. Цей пан проголосував без перешкод а при виході з дільниці у нього попросили телефон показать, так як він фотографував свій бюлетень.Звук фотокамери працюючої чули члени ДВК. Ну вам пане збрехать не важко. Така у вас професія. А на камеру Ви пане фотографували ганяючи по холу за цією жінкою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100