реклама

реклама

Буцький каньйон – скелястий берег із виступами сірого граніту. Жашківський кінний завод, що був заснований в 1999 році. А це у селі Легедзине при заповіднику діє музей Трипільської культури, розташований під відкритим небом, у якому відтворено поселення трипільців. Підземна ріка в Софіївці. Усе це про Черкащину.

1684568150886

А ще гірськолижний курорт, палаци, еко-ферми.

Псе це показали у випуску «Узол і Манько». Пара подорожує Україною і завітала на Черкащину.

У описі до відео в ютубі йдеться: «А ви знали, що на Черкащині є гірськолижний курорт, кілька каньйонів, палаци, еко-ферми і ще багато цікавих місць для мандрівки? Ми відкриємо для вас #черкащина, про яку ви не здогадувались. Мальовниче містечко Корсунь-Шевченківський із каньйоном, про який мало хто знає та палац Лопухіних, місто Умань і його таємничі підземелля Василіанського монастиря, також покажемо єврейський район Умані, де живуть хасиди та поїмо справжній єврейський фалафель, звичайно, зайдемо у парк Софіївка і покататаємось на човні підземною річкою. Так, у парку є містична підземна річка і це незабутня пригода. Звичайно, щоб доповнити подорож на Черкащині, відвідаємо #буцькийканьйон і покатаємось на човні. А також розкриємо таємниці древнього поселення у музеї трипільська культура. Черкащина - неймовірна, ВІДЧУЙ її разом з нами»

Коментарі під відео, зокрема, такі:

«Моя Черкащина має великий туристичний потенціал але на жаль ми не вміємо цінувати власну історію та традиції та власне себе! це чудово демонструє Ваше відео. Біля Умані є ще два замка: Леськівський замок та замок Шувалових. Також варто було відвідати Кам`янку та Холодний Яр і звісно Канів», - пише shulgaov

Користувач під ніком QA пише: «Дуже жаль, що в нас так багато занедбаних місць і нема дороги, щоб туди доїхати вірю, що після перемоги над окупантами, ми переможемо корупцію і приведемо все до ладу»

Деталі у відео


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Харон 23.05.2023 09:03
Це тільки питання часу, коли я перевезу кожного на протилежний берег підземної річки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100