реклама

реклама

Скандал із будівництвом кафе по вул. Леніна, 2 в Черкасах не вщухає. Між жителями і власниками об’єкта досі триває протистояння. Про це на брифінгу в понеділок розповів міський голова Черкас Сергій Одарич.

Нагадаємо, що трохи більше двох тижнів тому він відвідував місце будівництва та знайомився з проблемами, які виникають у жителів двох будинків через спорудження другого поверху кафе.

– Якщо говорити про юридично-формальні проблемні питання, то воно є одне – я досі не бачив затвердженого генерального плану з розміщення паркувальних місць. Відповідно до нормативів, там треба ще 8 чи 9 додаткових місць зробити. Що стосується іншого, то решта проектних рішень виконані відповідно до вимог законодавства, порушень там не виявлено, – прокоментував мер.

Утім, Сергій Одарич визнає, що будівництво створює дискомфорт мешканцям. Особливо це стосується квартири на 3-му поверсі будинку по вул. Леніна, 2 та квартири на 2-му поверсі будинку по вул. Хрещатик, 263. Останній нове кафе повністю закриє вид на РАЦС.

– Я запропонував забудовникам підкоригувати документацію. Зменшити площі 2-го поверху, поламати дах, щоб більша відстань була від стіни будинку до приміщень кафе. Деякі рішення вони запропонували, але це не є достатнім… – зауважує Сергій Одарич. – Прикро, що сторони категорично налаштовані одна до одної. Мені здається, що при грамотному підході мешканці будинків могли б суттєво виграти. Можна було виставляти певні вимоги до забудовника щодо благоустрою, безпеки, комфорту. Але сьогодні про це не йдеться, сьогодні так: «стінка на стінку».

реклама

Коментарі  

 
+5 #8 Гавчаренко 18.05.2012 10:48
Все совпадения с реальностью являются случайными. Гавчаренко - вымышленный персонаж и никакого отношения к семье Овчаренко не имеет. Эта семья славится в городе своим благородствои и бескорыстием. Они строят только театры, быблиотеки и всячески помогают людям. Поистине "святые" люди!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Гавчаренко 18.05.2012 10:34
У дорогой машины стою я
Весь крутой.
Подайте Христа ради
Червончик золотой!
Пусть вся округа знает
Нет денюх у меня.
Хоть пол Черкасс ограбил,
в натуре Я-СВИНЬЯ !!!!!!!!
Какие такие "вымоги"?!!! Не буду я их выполнять. Вот сижу сейчас и думаю. кого ещё обмануть, к кому ещё в карман залезть, у кого ещё квартиру оттяпать? И мэр мне не указ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Софія 18.05.2012 10:06
Те, що на будівництві є порушення, видно неозброєним оком, незважаючи на всі дозволи. А як ті дозволи зараз видаються, всі добре знають. За гроші чиновники і рідну матір дозволять застрелити.Очевидно, що в черкаських чиновників і депутатів зовсім немає совісті. Чиновники всі продажні, а депутати про своїх виборців думають тільки перед виборами. Займаються тільки пустими балачками і просуванням своїх бізнесів. Той же В. Мамалига навіть відмовився розмовляти, коли мешканці будинків звернулися до нього. А так звані депутати- "апазііанєри"?! Хоч один звернув увагу на людей? Жоден! Всі годуються з руки М.Овчаренка. Не голосуйте за них!!! Хай їх вже втоплять людські сльози і щоб їх вдавило тими грошима.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Народ 17.05.2012 20:31
Які вимоги?! Славік Овчаренко - рідкісний жлоб. Якщо для нього мер міста не авторитет, то на звичайних громадян він взагалі плює з високої гори! Умови він виконає!! Та він швидше задавиться за 20 копійок. Люди, пишіть знов у всі інстанції у Київ, до президента, у генеральну прокуратуру. Скрізь пишіть. Нехай перевіряють законність видачі всіх дозволів на будівництво місцевими продажними чиновниками. Вкажіть прізвища цих чиновників. Нехай у них і Овчаренків земля горить під ногами. Не давайте їм спокою. Нехай Овчаренкові набридне платити хабарі чиновникам. А в них апетити дай Боже!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Лелека 15.05.2012 22:44
ну частка здорового глузду у словах одарича є: ніхто ваше кафе розбирати не буде, там будівництво вже завершується, тим паче вам цілком зрозуміло сказали, що по нормативних документах - все законно. на що ви розраховуєте? треба вичавити з цієї ситуації якомога більше користі для себе та свого будинку. висувайте вимоги! і стасік їх виконає, щоб роти позатикати. ато залишитеся із носом, як завжди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Ужасть 15.05.2012 17:10
Цитую Горе от ума:
В нас не мер, а конюх...боїться Овчаренка, тому що сам такий ........................

Так повлий ты на своего БЮТовца!! Это ж твой апазициянер строит!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 саша 15.05.2012 08:49
так строительство потихоньку идет, славик его и не думал останавливать. он редкая крыса, ему люди что мухи, ради денег и маму продаст
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Горе от ума 15.05.2012 08:38
В нас не мер, а конюх...боїться Овчаренка, тому що сам такий ........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100