Крім самовисуванців Валентини Жуковської, Любов Майбороди, Петра Душейка, Богдана Губського та Анатолія Семиноги, у ЦВК зареєстрували й інших кандидатів у нардепи по Черкащині.

Так, по округу №198 (м. Сміла) зареєстрований Худяківський сільський голова Роман Василина. Як сказано в інформації, Роман Пертович безпартійний, проживає в селі Худяки Черкаського району. Йде на вибори як самовисуванець.

По округу №199 (м. Жашків) зареєстрований Ігор Доманський. Як сказано в повідомленні, він тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Паланка Уманського району Черкаської області. Йде самовисування.

По округу №200 (м. Умань) зареєстровані Вадим Ващенок та Андрій Дикун. Обидва самовисуванці.

Вадим Ващенко працює завідувачем секретаріату, Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці. Він безпартійний, проживає в місті Києві.

Андрій Дикун – директор ПП «Дикун», безпартійний. Проживає в Умані.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 гонта 08.08.2012 12:49
Вони дають нам вибір обирати, а за кого голосувати: за мрійників чи за шмат гнилої ковбаси вирішуватимемо ми самі. Адже всі депутати колись були кандидатами. І якщо депутат продажний, то це продажні і нікчемні виборці, які обрали собі подібного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Леля 07.08.2012 16:17
а може він просто безнадійний мрійник...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Маруся 07.08.2012 15:14
На що сподівається "ця" Василина? Чи сільскі голови вже такі багаті, щоб обскакати таких "метрів", як Савченко, Семинога і т.п? Хто і скільки йому платить, цікаво було б знати....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100