У Черкасах я живу вже 25 років. За цей час Кубанський козачий хор до нас приїздить вшосте, несучи свою просвітницьку місію, на відміну від виконання цієї цілі деякими заслуженими колективами України.

Черкащани та гості нашого міста 6 квітня цього року, завітавши до палацу культури «Дружба народів», матимуть унікальну можливість поринути у надзвичайний світ пісенного таланту, мелодійності та гармонії звуку, який захоплює потужною енергетикою та харизмою виконавців Кубанського козачого хору.

Тож я запрошую всіх на свято пісні. Пісні української, козачої, яка перевертає душу і серце, яку несе Кубанський козачий хор – колектив, який я шаную і люблю. Я гордий за те, що я козак, нащадок козаків Канівської козачої сотні Краснодарського краю. А також, що історія моєї сім`ї тісно вплетена в історію мого народу. І щасливий з того, що на моїй Батьківщині, на Кубані, славиться наша українська пісня, на якій я виріс. З дитячих літ мене супроводжує народна козацька пісня.


Я буваю на Батьківщині, відвідую рідних та могили батьків. Там і сьогодні в козацьких хуторах та станицях звучать козацькі та українські пісні, які живуть у серцях людей.

Сподіваюсь, що жителі славного Черкаського краю долучаться до творчості Кубанського козачого хору, лишивши назавжди в своїх душах незгасну пам’ять про народну мудрість, козацьку міць та потужну енергетику, яку випромінює на сцені цей дивовижний талановитий колектив.

Віктор Горкун, секретар Черкаської міської ради

* пост на персональному блозі (скорочено)

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100