У найодіознішого черкаського опозиціонера Миколи Булатецького, говорячи сучасною мовою, «реальні праблєми». Проти нього порушили кримінальну справу через хуліганство, бо він пошкодив скляну огорожу і турнікети пропускної системи міськради під час мітингу афганців 14 березня. Тепер через свій вибуховий характер Микола Іванович віддувається за афганців та всіх інших, хто мітингував того дня і штурмував мерію.

Цікавий факт. У інтерв’ю «Прочерку» після афганського конфлікту міський голова Черкас Сергій Одарич сказав, що на мітингу було багато п’яних. На жаль, камери спостереження в холі міськради ще не вміють фіксувати запах перегару, а фіксують лише рух. Тож Миколу Булатецького камери побачили. П’яних – ні. Та дивно, що не побачила їх і наша міліція. Я так розумію, людина, що розгулює на мітингу або безневинно штурмує міськраду в алкогольному сп’янінні, таки порушує громадський спокій. Пам’ятаєте, як двоє хлопців за антивладний напис на синьому (для політкоректності) будівельному паркані, що оточував Соборну площу Черкас, отримали три дні арешту? Вони, до речі, були тверезі. А громадськість так і не дізналася, хто ж скаржився на той розмальований паркан. У згаданій відповіді мера не відчувалося, що він скаржиться на п’яних. Він просто констатував факт. Проте повинна ж наша міліція бути послідовною…

«Нам законодавство дає два місяці для накладання адміністративного стягнення», – казав «Прочерку» про випадок з двома черкаськими юними націоналістами начальник управління громадської безпеки УМВС України в Черкаській області Володимир Іващенко. Тож я так розумію, що протягом двох місяців міліція так само шукатиме п’яних з мітингу афганців. Як і інших порушників, які, увірвавшись в кабінет на другому поверсі міськвиконкому, обматюкали мера. Лайливі слова чути і на відео «Прочерку», яке було відзнято в кабінеті. А як ви гадаєте, що гірше: написати на паркані «Владу Геть!» чи кричати в лице міському голові «П*дло!», «С*ка!»

Щодо вже знайденого порушника Булатецького. Опозиція вже встигла побачити в порушеній проти нього кримінальній справі руки голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба. Ну справді, ніхто ж Сергія Борисовича не тягнув за язик, коли він після місцевих виборів гаркнув Булатецькому, який його роздразнив, наступне: «Донбас порожняк не гонит и вы это почувствуете!»

Та наша опозиція тим і слабка, що завжди шукає причини своїх невдач ззовні, а не всередині. Невже ви, шановні опозиціонери сподівалися, що влада вас по голівці гладитиме? Звичайно, кусатиме! І радійте, що поки лише кусає. То чого б не згуртуватися і цілеспрямовано і системно не працювати на результат, прорахувавши всі варіанти? (І свої дії при поразці, в тому числі). Он команда Юлії Тимошенко на виборах президента не врахувала, що може бути поразка, тому й не знала що робити. Підозрюю, що досі не знає...

Коли зачепили Булатецького, опозиціонери зібрали прес-конференцію і запевнили, що не допустять зняття його з передвиборчих перегонів! Згуртовуйтесь, боріться за свого. Як на мене, нормальна реакція.

Але мені пригадуються слова координатора Ради опозиційних сил Черкащини Леоніда Даценка, який казав, що влада по округах може висувати декілька кандидатів. Один буде набито провладний і тягтиме на себе весь негатив. А інший буде внатурі провладний і спокійно проскочить у Верховну Раду! Я підозрюю, що і команда Одарича може розглядати такий варіант, і команда Тулуба. Але чомусь мені здається, що команда опозиціонерів не планує реалізувати такий варіант. Погляньте як вони трусяться над кожним кандидатом. Але чому б не висунути по кожному округу також декількох кандидатів. Може це дуже жорстоко, але це правда життя. Один воюватися в судах проти кримінальних справ - проти системи. А інший працюватиме з виборцями і на результат.

Адже в кожного є слабкі сторони! Для влади ж є загрозливим варіант висунення від округу єдиного «прохідного» кандидату від опозиції. Чому б не обійти цей пункт? Висунути з десяток опозиціонерів! Адже вам непотрібні значні фінансові та ресурсні затрати, які потрібні провладним кандидатам для отримання можливості бути «провладними». Уявіть, як двадцять Булатецьких будь-яку діяльність влади оголошуватимуть проявом слабкості і непрофесіоналізму! Для вас же, шановні опозиціонери, чим гірша ситуація в країні – тим краща! А хто сказав, що в нас зараз в країні все добре?

Назарій Вівчарик, відповідальний редактор сайту «Прочерк»

реклама

Коментарі  

 
0 #25 Фелікс 02.04.2012 13:42
Цитую Доктор ХАП:
А пішли ви всі в дупу)))).....


хап - від слова ХАПУГА...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 Доктор ХАП 31.03.2012 14:50
А пішли ви всі в дупу)))).....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #23 Сигизмунд 30.03.2012 12:47
Цитую Доктор Про:
Цитую бродяга:
Да отпустите бедолагу. Только медицинское освидетельствов ание пусть пройдёт и уже с полными основаниями куролесит.

У людини всі ознаки собачого сказу - летять слюни з рота та палють очі. :o Куди дивляться рідні Миколи? Рятуйте людину..

Рідні жаліють...а медицина не бачить...бо займається Фрізеніусом. Так суспільство черкащини і загубить бійця. Буде одна радість, хлоцю Гені з ринка Сєдова, будут ьв парі співати та ходити по базару в формі єфрейторів :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #22 U-А 29.03.2012 17:07
З приходом данецько-єнакієвських в Україні садять всіх.... і молодих і старих....катимось у прірву
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #21 Досвідчений 28.03.2012 22:46
Чим ви переймаєтесь ?На кожному окрузі буде з десяток кандидатів в нардепи з обох таборів. І навряд щоб всього один кандидат був від опозиції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #20 Доктор Про 28.03.2012 20:01
Цитую бродяга:
Да отпустите бедолагу. Только медицинское освидетельствов ание пусть пройдёт и уже с полными основаниями куролесит.

У людини всі ознаки собачого сказу - летять слюни з рота та палють очі. :o Куди дивляться рідні Миколи? Рятуйте людину..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #19 Крук 28.03.2012 17:51
ПиСи:
"пан Булатецький таки буде затюканий правоохоронною системою до такої міри, що не зможе взяти участі у виборах, то опозиція буде без кандидата по округу?"
Та в жодному разі, це вони (місцева опозиція) зараз демонструють єдність та підписують різні пакти (подейкують. що Чорномаз і Вакуленко вже допідписувались , а от кли вже конкретно підійдуть вибори, матитемо мінімум по 1 кандидату від кожного об'єднанця із опозиції) і ніякі правоохоронці не затюкають опозиційного кандидата так, як це робитимуть ці кандидати один одним.
А арифметика в мене проста, маємо 50% протестного електорату (багато звичайно, бо основна маса виразить свій протест тим, що не прийде голосувати), так от, якщо всі кандидати-опозиціонери почнуть бігати і горланити містом та ще й кожен потягне на себе рівну кількість голосів (такі собі ідеальні клони Булатецького) то кожен з них отримає по рівній кількості %, припустимо 50/10=по5%, а черговий В'їхало - 7% і стане депутатом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #18 Фелікс 28.03.2012 17:38
Цитую Коропчик:
Микола булатецький не пройде! Кишка - тонка!


"КОРОПЧИК" ЗАДРОЖАЛ !!!...................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #17 Крук 28.03.2012 16:29
Дивно, чому Ви "об'єктивного журналіста" сприйняли на свою адресу та ще й так болісно :-)
Про Булятецького скажу тільки те, що якась причетність до опозиції не дає права здійснювати неналежні вчинки, можливо, йому, щоб не бути затюканим, потрібно просто слідкувати за своєю поведінкою, а не корчити з себе аутиста- ексгібіціоніста .
Щодо Вашої громадянської позиції - так стаття підписана "Назарій Вівчарик, відповідальний редактор сайту «Прочерк»", тому вибачайте, що не розгледів за відповідальним редактором - простого громадянина :-) та, чесно кажучи, важко зрозуміти, коли журналіст це журналіст, а коли - простий громадянин. Бо громадянська позиція вона індивідуальна в кожного і, буває, що вона збігається із написаним матеріалом, а буває й таке, що написання матеріалу мотувується не співпереживання м.
З найкращими побажаннями
Крук
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #16 Коропчик 28.03.2012 14:51
Микола булатецький не пройде! Кишка - тонка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100