реклама

реклама

Сьогодні у сайту «Прочерк» з’явилася публікація номер 100000. Так, за спиною вже історія. Це гарна цифра. І це публікація у розділ «Пряма мова» про ідентичність від громадської активістки Тетяни Кавальчук.

Сайт «Прочерк» стартував у Черкасах в 2010 році. Команда частково змінювалася, переформатовувалася. Тут проходили практику студенти, яких ми вчили і які потім виросли у наших конкурентів. Тут відбувалися цікаві зустрічі.

Логотип_сайту_procherk_info

Журналісти «Прочерку» намагаються інформувати вас якісно, об’єктивно, неупереджено, чітко розділяючи рекламу і власне новини.

Це сайт, який цитують всеукраїнські змі, і який на закладках в телефоні у наших конкурентів і нашої діаспори за кордоном (це ми точно знаємо)

Сьогодні за змістове наповнення відповідають Назарій Вівчарик, Максим Степанов, Вікторія Сікачина, рекламний керівник – Ірина Хроменко, технічна підтримка – Олександр Тьорло, фінансове забезпечення - Любов Круціло.

Сподіваємося, наступного разу порадуємо вас публікацією подібного плану, коли у нас буде новина, де перше значення в цій великій цифрі буде «2».

А зараз усім сил і наснаги! Віримо в нашу армію! Ми на своїй землі. Перемоги нам всім! Бережіться.

АКТУАЛЬНО ЗАРАЗ:

Стали відомі адреси пунктів тероборони Черкащини

Де в Черкасах збирають речі для потреб сил тероборони та можливих переселенців? (адреси)

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Постійний читач 26.02.2022 11:09
Читаю та коментую з осені 2010. Вдячний за вашу роботу. Так тримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100