реклама

реклама

На території Золотоніської територіальної громади відсьогодні намагаються створити більш якісні умови для забезпечення дотримання прав та гарантій внутрішньо-переміщених осіб, учасників бойових дій, членів територіальної оборони, добровольчих формувань територіальної громади та їх родин, членів сімей загиблих у бойових діях. Для цього сьогодні тут підписали угоду про спільні дії з надання допомоги постраждалим від війни, яку розпочала проти України росія. Угода підписана між Золотоніською міською радою (в особі секретаря ради Сьомак Наталії Олексіївни), Черкаською молодіжною радою та Черкаським правозахисним центром.

«Наша організація взяла на себе обов'язок з експертної правової підтримки міської ради. Також ми будемо надавати правову допомогу даним категоріям населення та допомогати вирішувати їх правові питання! Разом з Володимиром Панченко розпочали дуже важливу роботу з визначення реальних потреб внутрішньо-переміщених осіб у громадах Черкаської області», – каже керівник Черкаського правозахисного центру Тарас Щербатюк.

Зусиллями правозахисного центру також сьогодні доставили 50 продуктових наборів найбільш незахищеним верствам населення з числа внутрішньо-переміщених осіб.

IMG_20220406_111937

Володимир Панченко, представник Черкаської молодіжної ради, який також є керівником співдія-хабу в Черкаській області, зауважує, допомагатиме і у рамках проекту «Співдія», який сьогодні об’єднує зусилля бізнесу, громадського сектору та держави.

278069982_3148906692033704_875160634681100442_n

До слова, серед завдань в угоді, яка була підписана - створення на базі міської ради платформи для спільної реалізації даної угоди, розробка та реалізація нормативно-правових актів для захисту ВПО, створення їм умов для адаптації на території Золотоніської громади, а також забезпечення інформування, навчання, правової та організаційної роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Черкаський правозахисний центр назвав проблеми, з якими зіткнулися переселенці

Коаліція «Захисників Черкащини» об’єднала АТОвців та визначила напрямки діяльності

eb0fb7660886a593d656a4da1f93bac4_0_1400_0

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100