реклама

реклама

Цього року аж четверо спортсменів представляли Черкащину на ХIV Паралімпійських іграх в Лондоні. Завдяки своїм надзусиллям, черкащани змогли вибороти для власної держави три золоті та одну бронзову нагороду, а також встановити 1 світовий та 2 паралімпійські рекорди.

Ще перед початком Паралімпійських ігор голова облдержадміністрації Сергій Тулуб під час зустрічі зі спортсменами пообіцяв квартиру кожному,  хто привезе золото.

І очільник області виконав свою обіцянку. Відтак Юрій Царук (виборов 2 золоті медалі у бігу на 100 та 200 м) отримав 1-кімнатну квартиру, а Василь Ковальчук (виборов золоту медаль з кульової стрільби) – тепер власник нової 2-кімнатної квартири.

Крім того, Андрій Стельмах, який виборов бронзову медаль, отримав 10 000 грн., а Олександр Дріга (посів 5 місце з бігу на 800 м) – 5 000грн., повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

– Помилятися, падати, вставати і, врешті, досягати успіху. В усі часи саме спортсмени не витрачали часу на балачки, а робили те, що вміють. Якщо кожен з нас зосередиться на діях і буде робити те, що вміє, Україна дуже скоро зможе конкурувати зі світом не лише у спорті, а й в багатьох інших галузях. Я хотів би подякувати нашим паралімпійцям за те, що вони не просто радують нас своїми результати, вони надихають ними! – сказав спортсменам голова ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100