реклама

реклама

Черкаські артисти провели благодійний концерт «Переможе весна» 19 березня у домі молитви «Світло життя». Захід відбувся з ініціативи Серігія Боброва задля збору коштів на ЗСУ, – повідомляє Прочерк.

20230319_174342

Сергій Бобров не зупиняється шукати нові майданчики для доброчинних концертів. Цього разу заслужений артист України виконував свої композиції під музичний супровід гітари Макса Кривобородова, клавіш Прасков’ї Бєлкіної, контрабаса Олександра Шнайдера та перкусії Івана Цаплюка. До благодійного концерту також долучився гурт «FUNK’УЛЬТЕТ», учасники якого виконали кілька пісень.

«Це символічно: церква піклується про душі, ми також робимо тут добру справу. Ми постійно шукаємо нові локації, де можна ще проводити концерти. В театр на наші виступи приходять одні глядачі, сюди долучилися інші. Один наш музикант відвідує цю церкву, нам запропонували тут виступити, ми не відмовилися. Тут є апаратура, місця для глядачів. Сьогодні ми склали більш ліричну програму. Зустрічаємо весну і віримо у те, що вона принесе перемогу нашим ЗСУ», – розповів актор Черкаського драмтеатру Сергій Бобров.

Традиційно, вхідним квитком до глядацької зали був довільний благодійний внесок. Цього разу кошти збирали на ліки для бійців, які перебувають на фронті. Їм потрібні протизастудні, імуностимулюючі, вітаміни, протиалергічні та засоби для травлення. Під час благодійного виступу вдалося зібрати 9 860 грн.

Відвідувачка заходу Наталія Валєєва поділилася враженнями після концерту: «Взагалі я обожнюю музику. До війни, коли було більше грошей та можливостей, я відвідувала вистави у драмтеатрі, там чула і пісні Сергія Боброва. Сьогодні звучали душевні та глибокі тексти, мені сподобався концерт. Я позитивно ставлюся до того, що артисти намагаються допомагати армії як можуть. У мене син музикант, він також постійно виступає на благодійних концертах у Києві. Я з початку війни взялася волонтерити. Сьогодні гарно провела час, відпочила, ще й зробила добру справу».

Із допомогою команди «РеалВідео» концерт транслювали наживо. Бажаючі можуть переглянути пряму трансляцію на ютуб-каналі «Про Те і Про Се» за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=Zw6PutItkLY та задонатити на картку Ольги Косенко: 4149499992298669. Всі виручені кошти передадуть волонтерській команді журналістки Вікторії Хамази, яка регулярно відвідує бійців на передовій.

Анастасія Бут

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100