реклама
Sucurity Police

реклама

 Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб шукає «потужну людину» на посаду начальника обласного управління культури. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.


– Нам дуже потрібно, щоб прийшла молода фахова людина. Бо роботи попереду багато, особливо управлінської. Крім того, попереду святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

Сергій Тулуб стверджує, що кандидатура на посаду очільника управління була підібрана, проте особа захворіла.

– Його поклали в лікарню, де він довго пролежав. Ми з ним поспілкувалися… Я подивився діагноз, з чим він лежав… Знаєте, нам потрібні міцні керівники. Тим більше, що попереду така потужна робота, – зазначив Сергій Тулуб.

Губернатор пообіцяв за місяць знайти таки підходящу кандидатуру на посаду нового начальника обласного управління культури.

Як повідомляв раніше «Прочерк», очолити управління культури Черкаської облдержадміністрації було запропоновано генеральному директору національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» Олександрові Комаренку. Проте ще тоді в коментарі виданню пан Олександр скаржився на погане здоров’я.

Нагадаємо, 27 серпня голова ОДА Сергій Тулуб звільнив начальника управління Василя Марштупу через «недоречності й проблеми в розвитку культури на Черкащині».

реклама

Коментарі  

 
+1 #11 небайдужа 14.11.2012 23:50
чула, що вже по обласному радіо оголошення передавали, що потрібна молода енергійна людина на посаду начальника обласного управління культури - оце то робота з підбору кадрів, майже так двірника на роботу запрошують!!! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 небайдужа 13.11.2012 00:12
Цитую Оксана Колісник:
Люди, не стібайтеся, будь-ласка! На цій посаді конче потрібна людина, яка б змінила ставлення до галузі, яке десятиліттями практикується в області. Ніде - я буду стверджувати це перед ким завгодно - такого нерозуміння, зневаги, такого нехлюйства з боку керівництва області до культури немає!..Треба це міняти!

ДОбре, якби на посаді начальника управління культури опиниться людина, котра буде сприяти роботі закладам культури, а не обслуговувати заходи вищого керівництва - та й то, спробуй УГОДИТИ! Цікаво, чи п.Комаренко такий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #9 Кузя 08.11.2012 20:51
Наш выбор Василий Павлович Скалацкий,очень достойный человек,будущий губернатор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Людмила 07.11.2012 13:08
Риба гніє з голови... Так і вся культурна галузь.Кому ВОНА потрібна: владі? Як може безкультурна влада керувати духовними цінностями? Є гарний анекдот: "Конферансьє оголошує: Виконується пісня, слова народні, музика народна, виконує автор". Ось так і нам - народу, потрібна культура, і тільки. Кожен новий очільник управління намагається, впершу чергу, увірвати для себе, своїх ставлеників та рідні... А що їм до галузі? До людей, які у ній працюють десятиліттями? Вбивають слова очільника ОДА: "Я подивився діагноз, з чим він лежить... Знаєте, нам потрібні міцні керівники." Словами одного кіногероя: "Извинитие, что помешал вам деньги прятать!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Оксана Колісник 07.11.2012 08:26
Люди, не стібайтеся, будь-ласка! На цій посаді конче потрібна людина, яка б змінила ставлення до галузі, яке десятиліттями практикується в області. Ніде - я буду стверджувати це перед ким завгодно - такого нерозуміння, зневаги, такого нехлюйства з боку керівництва області до культури немає!І тільки словами про важливість того чи іншого об'єкта, про необхідність проведення тих чи інших заходів, повторюванням "формул" типу "Тарасова земля" і т.п. це не прикриєш! В області немає стратегії розвитку культурно-мистецької галузі. Немає відчуття її критичності для всіх інгших напрямків розвитку. Кадри культурно-мистецької галузі першими потрапляють під скорочення в ході будь-яких кампаній "оптмізації". Навіть відсутність у людини, яка останнім часом знаходиться на "командному містку" галузі справжніх - не тимчасових - повноважень керівника - і це тоді, коли закладається бюджет на наступний рік - свідчення ставлення очільників області до галузі. Треба це міняти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #6 Правда 06.11.2012 14:25
Цитую Svoboda:
Байки не розповідай Сєрьожа. Тобі треба не управлінець-професіонал, а жополиз-пристосуванець, який ще й буде тобі відстьогувати за призначення

По себе судите? Отстегивали кому-то за должность, или Вам карманчик утолщали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Серпень 06.11.2012 12:49
Марштупу мостять у філармонію,клас на зала - оце справді стратегічна посада для Тулуба.Правда, народ там вже на вухах, скоро матимемо ще одну "гарячу точку"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #4 Черкаси 06.11.2012 12:34
Цитую Svoboda:
Байки не розповідай Сєрьожа. Тобі треба не управлінець-професіонал, а жополиз-пристосуванець, який ще й буде тобі відстьогувати за призначення

А ви краще за всіх знаєте, що кому треба?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 Resto 06.11.2012 12:29
Топчій,тільки Топчій.Вона потягне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 жертва покращення 06.11.2012 12:00
Нехай забирає Більду разом з Топчий (на підсилення)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100