реклама

реклама Делікат

реклама

«Злочинна крадіжка голосів виборців на 194-му окрузі» – саме таку назву має програма телеканалу ТВі про вибори на Черкащині.

Як ідеться у програмі, у Черкаській області вибори-2012 дали «найганебніші факти фальсифікацій, та ще й за участі міліції».

Так, у Каневі бійці «Беркуту» супроводжували голову окружкому, котрий без відома і згоди інших членів комісії вивіз печатку і протоколи до ЦВК. А у Черкасах міліціонери подали неправдиві відомості щодо чисельності членів дільничних комісій  при перевезенні протоколів.

Це призвело до судової тяганини і подальших фальсифікацій. Особливу роль, на думку авторів програми, відіграв тут начальник УМВС України в Черкаській області Валерій Дерновий. Його назвали «фальсифікатором зі стажем» і згадали, що він був засуджений і амністований судом першої інстанції у 2006 році за порушення під час виборів мера Мукачевого.

Саме за його підписом на лист від кандидата в депутати по округу № 194 Віктора Парамонова надійшла відповідь про те, що протоколи нібито перевозили не по 4 члени дільничних виборчих комісій, а по 2. У зв’язку з цим і почалися перипетії навколо визнання результатів виборів по цьому округу недійсними.

«Лист Дернового перетворив вибори у Черкасах на повний правовий колапс», – стверджують автори програми.

ТУТ можна переглянути відео програми.



реклама

Коментарі  

 
0 #4 Сеня Рудик 18.11.2012 23:59
зверталися до другої сторни - не хотять кометувати нічого, ну добре. хай їх на ТВІ 2не пускають" (хоча туди з радістю їх запрошують) так інші канали всі їхні - хай скажуть де вони праві і за що на них бідних так наїжджають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Ужасть 15.11.2012 13:27
А не мог бы телеканал ТВІ показать сюжет двухгодичной давности...когда М.Наем брал интервью у сегодняшнего лидера партии Тимошенко - Яценюка. Было перед предстоящим голосованием за кандидатов в Президенты Украины Янукович-Тимошенко. И шановный опозиционер на вопрос за кого же будет голосовать и призывать отдать голоса сторонников "Фронта Змин". И пан Яценюк ответил - я против обоих, и против Тимошенко и против Януковича. А на уточняющий вопрос Наема..ну все же
кто же должен и достоин быть Президентом? Яценюк ответил - тыльки не ВОНА :cry: Так что поменялось у пана Яценюка??? Откуда такая любовь проснулась к Тимошенко? И почему народ прощает таким людям такие вещи? И скажите честно, Вы верите, что через пару лет Яценюк не будет уже в "Ударе" или еще где-то???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Кан 15.11.2012 09:55
странный сюжетик, дали высказаться только Булатецкому и Оробец и ещё 2-м людям с закрытыми лицами, а на мнение другой стороны наплевать?

На объективность не тянет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #1 босый 14.11.2012 19:23
послушать тви так бют ангелы особенно леся оробец она так розряджала обстановку на 194 что скорая забрала голову овк з прыступом луче она булатецкому так помогла
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100