реклама

реклама Делікат

реклама

Ініціативна група жителів черкаського мікрорайону «Луначарський» звернулася до міської влади зі скаргами на голову КСН «Луначарський» Руслана Зорі.

«26 листопада на засіданні комітету прийшли небайдужі до свого мікрорайону люди, де хотіли почути про стан проведеної роботи в районі, але голова комітету Зоря Р. С. оголосив засідання закритим і категорично заборонив жителям заходити в приміщення. Своїми діями голова КСН грубо порушив Закон України «Про органи самоорганізації населення», яким забороняється будь-які обмеження прав жителів, бо це є представницький орган, який створюється жителями для вирішення питань місцевого рівня», – йдеться у зверненні жительки мікрорайону Тетяни Копійки, копію якого вона надіслала «Прочерку».

Під листом ще майже п’ятдесят прізвищ.

Понаписувавши скарги в мерію, невдоволена жителька мікрорайону Тетяна Копійка обіцяє скаржитися голові ОДА Сергію Тулубу

Понаписувавши скарги в мерію, невдоволена жителька мікрорайону Тетяна Копійка обіцяє скаржитися голові ОДА Сергію Тулубу

«Рішенням конференції від 21 червня 2012 року та за згодою Зорі Р.С. було ухвалене рішення про те, що на постійній основі з оплатою праці має бути заступник голови Єгорова Л. В. За весь період вона отримала зарплату за серпень, вересень, що є грубим порушенням Закону «Про трудові відносини», – йдеться в листі.

«Прочерк» звернувся до самої Тетяни Копійки з проханням і вона підтвердила своє незадоволення діяльністю Руслана Зорі. Мовляв, і вулицю, яку потрібно, він свого часу не посипав осколом, й допустив багато інших погрішностей в роботі.

«Людина немає лідерських якостей! не може управляти людьми!» – винесла свій вердикт Тетяна Абрамівна.

У свою чергу, Руслан Зоря у коментарі «Прочерку» усі звинувачення відкинув. Каже, що просто невеликій групі людей в мікрорайоні хочеться підбурювати всіх проти нього.

Той самий нібито тротуар...

Той самий нібито тротуар...

– У нас є невелика група людей, яка насправді нічого абсолютно не робить в мікрорайоні. На суботник не виходять, а от покритикувати і висунути якісь надумані звинувачення – будь ласка. А якість роботи деяких «активістів» можна побачити на так званому новому вистеленому «тротуарі» від вулиці Смаглія до Онопрієнка 8/1. Одна з наших «активісток» вирішила, що старий асфальт стане хорошим матеріалом для відновлення тротуарів. Нагнали студентів пожежної академії, щоб ті зробили доріжку. Однак жителі «Луначарки» після такого подарунку не лише не ходять по такому покриттю, а й обминають десятою дорогою, – зазначив Руслан Зоря. – І на засіданні комітету було прийнято рішення про те, щоб зобов’язати ініціатора будівництва такого «тротуару» Людмилу Єгорову надати відповідний належний стан тротуару до кінця весни.

 Здивувала його і критика щодо проведення закритих засідань комітету.

– Засідання комітетів проходиться за участі делегатів – осіб, що делеговані від того чи іншого будинку. Не може ж весь будинок прийти на засідання. Це буде навіть фізично неможливо зробити, бо наш комітет має в розпорядження невелику кімнату, де поміститься не більше десяти осіб. Тож декому просто кортить зібрати побільше людей, щоб зірвати зроби, – зазначає Руслан Зоря. – Смішними також є звинувачення щодо того, нібито я працевлаштував своїм заступником пані Єгорову. Справа в тому, що це виборча посада, тож заступником її обрали жителі мікрорайону…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+14 #21 Тетяна 11.12.2012 14:36
всі напасті на нашого голову через політику, він безпартійний. чи не з тої партії а Люда з ПР,та ще й працює помічником депутата.То для чого ж депутату там щось робить, асфальт зламать і тротуар Люда з курсантами покладе.По поводу вільного часу, хто як проводить, МИКОЛО, то це особиста справа кожного. Вася точно висловився. назвавши писак ; говнометами;Уда чі і терпіння Зорі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #20 Андрій 11.12.2012 10:06
Санько
По-перше, я не "заступник Зорі з юредичних питань";
По-друге, я спілкуюсь з людьми нашого району (які до речі обрали мене на цю громадську роботу) і бачу їх відношення до роботи КСНу і його голови;
По-третє, я не озвучую думку більшості, а припускаю, що вона така виходячи з позиції мешканців нашого мікрорайону з якими я спілкуюсь.

І на останок, хочу ще раз запропонувати заступниці голови КСНу спробувати в конструктивному діалозі цивілізовано вирішити конфлікт. Готовий виступити у якості медіатора...

Треба бути толерантними і поважати один-одного, бо всіх членів КСНу обирали мешканці нашого району і ми відповідаємо перед ними за свою роботу (не перед мешканцями будинку де ми живемо, а перед усією громадою району!)...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #19 Андрій 10.12.2012 21:10
Санько
по-перше - я не "заступник Зорі з юридичних питань".
по-друге - я спілкуюсь з людьми в нашому районі і бачу їх відношення до того, що робить КСН.
по-третє - я не сказав, що озвучив думку всіх мешканців, а припустив, що це так є (виходячи з того кола людей з якими я спілкуюсь і які між іншим мене обрали для громадської роботи в КСН).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #18 микола 10.12.2012 19:36
Костянтину, перевибори на мікрорайоні можуть відбутися за поданням трьох і більше депутатів міської ради. Треба бути компетентним в цих питаннях щоб давати коментарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #17 микола 10.12.2012 19:23
А коли Зоря проводить весь свій час в ресторані............чи в більярдній це рахується на благо мікрорайону? :-? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #16 Костянтин 10.12.2012 18:34
Взагалі-то є встановлений законом порядок. Уявіть собі ситуацію. Обрали, наприклад, того ж Тищенка депутатом міськради від Луначарки, а завтра приходить в міську раду 100 чоловік і каже: Тищенко поганий, давайте перевибори влаштуємо. Влаштовують перевибори. Перемагає, наприклад, Зоря. Після цього вже прибічники Тищенка в кількості 100 чоловік з цим не згодні. І знову перевибори. І так до безкінечності.
Питання не в тому поганий Зоря чи гарний, а в тому, що є визначений законом орган - Конференція жителів мікрорайону, і лише вона вправі приймати такі рішення. І скликати її кожен місяць лише тому, що якійсь купці людей не подобається голова - безглуздо. Ось буде чергова Конференція, тоді Зоря відзвітується і делегати, які представляють більшість жителів мікрорайону, вирішать поганий він голова чи добрий.
Моя особиста думка, що такого гарного голови в жодному КСН міста не має. А "ідеолог" всіх цих розборок - Єгорова Люда лише до грошей рветься, а робити нічого не хоче і не вміє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #15 мария 10.12.2012 17:56
На мікрорайоні місцевого депутата ніхто і ніколи не бачив(крім 9 Травня), тим більше його ідейноі роботи. А те що його помічниця бігає по району, то вона виконує обов'язки старшого двірника кооперативних будинків та дорожня служба " асфальт сняла :D :D :D - тротуар положила :sad: :sad: :sad: "
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #14 Санько 10.12.2012 17:52
Андрій, ти як заступник Зорі з юредичних питань маєш право на особисту думку, але не можешь озвучувати думку більшості мешканців мікрорайону, бо вона інша від твоєї....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 Андрій 10.12.2012 15:55
Думаю конфлікти треба вирішувати в діалозі, а не писанням листів і скарг ...
Було б добре сторонам сісти разом, забути про старе, відкинути образи і спробувати почути один одного. Впевнений компромісу можна досягти завжди…
Ну якщо вже це не допоможе, тоді треба скликати конференцію і принципово вирішувати питання громадою хто "правий".
Написаний лист однозначно не відображає дійсної (повної) картини (багато надуманого) і носить сильно заполітизований характер …
Думаю, що озвучу думку більшості мешканців району, Руслан дійсно добре попрацював в районі. І сьогодні йому вдячні навіть ті, хто раніше (до обрання його головою) з настороженістю відносились до нього. Тому іншій стороні слід задуматись чи вигідно їй робити «бурю в стакані»…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #12 Сергей 10.12.2012 13:42
Одне,що Зоря навчився то це робити піар за рахунок бюджету та чужих вчинків, бо сам він не здатний зробити нічого хорошо. А в тому, що в мікрорайоні Луначарський суттєво змінився в найкращу строну , то це заслуга лише депутата. А Зоря крім того, що поставив мусорки більше ні на що не здатний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100