реклама Делікат

Щойно затихли пристрасті передвиборної баталії, у Ватутіному почали споруджувати постамент для БТР, що прекрасно вписується у ландшафт проспекту Ватутіна, пише газета «Черкаський край».

Це «справа рук» новообраного народного депутата Валентина Ничипоренка.

На сайті Ватутінської міської ради розповідається, що БТР як військову символіку встановили для увічнення пам’яті афганців. Виходить, у міському Сквері пам’яті тепер аж два аналогічних пам’ятних знаки.

– Цей БТР встановлено як подарунок афганцям, – каже міський голова міста Ватутіне Василь Гончаренко. – Щоб люди знали, що влада і після виборів продовжує виконувати свої обіцянки.

Валентин Ничипоренко також надав місцевій лікарні близько мільйона гривень матеріальної допомоги. За його сприяння було переобладнано під «євро» операційний корпус, чорнобильські палати, швидку «медичну допомогу», а також  облаштовано у місті десятки дитячих майданчиків.

реклама

Коментарі  

 
+12 #1 ТелеКритик 23.12.2012 17:34
Ох і пише "Черкаський край" - як "Черкаська правда" :-x Це ж хто там таке навернув - що "БТР прекрасно вписався у ландшафт міста"?! Що за відверта азіатщина? Аби тільки прогнуться перед Кентавром?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100