реклама Делікат

У соцмережах виставляють чергове фото зрізаних у місті Сміла дерев. Нагадаємо, в липні люди вже навіть збиралися колективно, аби якось зупинити постійну вирубку у місті Сміла дерев.

За їхніми словами, у різних районах міста спилюють не тільки уражені хворобами, а й здорові дерева.

Сміляни пам'ятають, яка хвиля обурення тоді сколихнула місто, як за день знищили всю алею на Богдана. Тоді міський голова вибачався, що не поінформував громаду про масштаб робіт із реконструкції бульвару.

Сьогодні у Смілі чергове спилювання дерев.

459300474_2539353359585575_1855035576936653370_n

«Вітаю підприємців, що орендуватимуть мафи по цій вулиці!!! Влітку ви матимете прекрасну можливість насолодитися літнім теплом, пилом та шумом від дороги! Вчора жителів мікрорайону запевнили, що дерева лише кронували!!!

Сьогодні все пішло по плану! Ані гілочки, ані листочка команда працювала злагоджено та швидко! А що ви хотіли, як у вакансії озеленювач стоїть видалення дерев!», - пише Ольга Мельник

«У смілянській владі – як пороблено. Рік тому на одній із центральних вулиць вирубали під корінь 70 п’ятдесятилітніх кленів і берез. Висадили сакури, лавочки-тротуари, витратили 12 млн., зробили бульвар (не жартую). Під час війни – якраз те, що треба, бульвар, неадеквати.

Зараз історія повторилася. Ще одну зелену смілянську вулицю перетворили на алею пеньків, позрізали здорові старі дерева. Який матиме вигляд місто і як жити людям у літню спеку – всім, вибачте, пофіг. Закупити замість чергових мільйонів на тротуарів і благоустрій дронів для фронту – не горить. Головне – дерибан, відкати, «освоїти» кошти у правильному напрямку.

Бачу, щось пояснювати таким дятлам – марна справа. Готуємо з командою законодавчі зміни. Величезні виплати за кожне зрізане здорове дерево. Не вміють думати мізками – будемо вчити гривнею», - пише нардеп Сергій Рудик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Смілі на місці, де позрізали десятки дерев, йде мітинг

У Смілі знищили близько 40 дерев (ФОТО)

У Смілі раптово зрізали понад 70 дерев. Контролюючі служби поки мовчать

У Смілі місцеві люди просять припинити вирубку дерев

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Черкаський озєлєнітєль 12.09.2024 14:07
А я б засадив! Всю алею платанами! Мрію здійсню в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100