реклама Делікат

Учора інтернет-сайт «Прочерк» мав рекордну відвідуваність за останній час – майже 4700 заходів. Середня ж відвідуваність сайту – понад 3 тисячі користувачів щодня.

Як говорить відповідальний редактор інтернет-сайту «Прочерк» Назарій Вівчарик, відчутне зростання відвідуваності сайту викликане публікацією новин про кадрові зміни серед посадовців в області.

Так, більше двох тисяч людей прочитали новини про звільнення Президентом голови Черкаської райдержадміністрації Євгена Влізла та про призначення нового прокурора області Геннадія Дем’яненка. Великою кількістю прочитань виділяються і новини про звільнення головних архітектора та фінансиста з Черкаського міськвиконкому. Прикута увага читачів і до проблеми з «обезголовленим» вже не перший місяць обласним управлінням культури.

– Це демонструє, що найбільший інтерес наших читачів на сьогодні викликає оперативна інформація про чиновників, – говорить Назарій Вівчарик.

За статистикою Google Analitics, Bigmir.net та іншими веб-інструментами, сайт «Прочерк» є лідируючим новинним-ресурсом за кількістю місцевої (черкаської) аудиторії. І показник відвідуваності має стабільну динаміку зростання.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100