реклама Делікат

 Голову обласної держадміністрації опозиція буде спільно визначати з місцевою громадою після президентських вибрів 2015 року. Про це повідомив один з лідерів «Батьківщини» Микола Томенко під час прес-конференції в Умані цими вихідними, відповідаючи на запитання, чи очікується ближчим часом звільнення голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба і хто може стати його наступником. Політик наголосив, що він представляє опозицію, завдання якої контролювати діяльність влади та критикувати її за прорахунки.


«Коли йдеться про кадрову політику президента Віктора Януковича та його команди, то можна сказати, що той факт, що майже 70% мешканців Черкаської області проголосували проти Партії регіонів і за опозиційні політичні сили за партійними списками, то це означає, що черкащани проти так званої «колонізаторської» кадрової політики Януковича, коли, як в якусь колонію, відправляють керівників, які ніколи раніше не працювали у Черкаській області і не мають про неї жодного уявлення», – зазначив Микола Томенко.

Він нагадав, що Сергій Тулуб, який свого часу приїхав на Черкащину і сформував свою команду з виходців Донецької, Харківської та інших областей, протягом усього періоду позиціонував себе як справжній «донецький», який навчить «дурних черкащан», як правильно господарювати.

«Тотальний провал в соціально-економічній сфері, відмова інвесторів, які до того працювали або хотіли працювати на Черкащині, від співпраці з корупційною владою області є наслідком цього сумного «донецького» періоду черкаської історії», – вважає політик.

За його словами, Президент буде приймати рішення – коли саме відправляти у відставку Сергія Тулуба з посади голови Черкаської ОДА, але проблема полягає в іншому – відправити у своєрідну «відставку» хибний принцип підбору кадрів у Черкаській області.

«Очевидно, що головою обласної держадміністрації повинен бути не заробітчанин з іншого регіону, а авторитетний представник місцевої еліти. Тільки за такої умови можливе покращення ситуації в регіоні та, відповідно, тоді стане зрозуміло, чи влада справді хоче покращити життя мешканців області, чи лише заробити на бюджеті, землі чи нерухомості Черкащини», – зазначив Микола Томенко.

Про це інформує прес-служба Миколи Томенка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100