Ігор Сичов (у вишиванці) на сьогоднішньому мітингу. Фото Вікторії Мальованої

Ігор Сичов (у вишиванці) на сьогоднішньому мітингу. Фото Вікторії Мальованої

На засіданні сесії Черкаської обласної ради, яка відбудеться завтра 22 березня, представники Молодіжного крила Черкаського "Фронту змін" роздаватимуть пам'ятки депутатам.

– Хочемо нагадати депутатам про їх депутатські обов'язки. У пам'ятці ми розмістили витяги з законів, які зобов'язують депутатів ходити на сесії, працювати в комісіях. Це їх робота.  Крім того, закон "Про депутатів місцевих рад" зобов'язує депутатів голосувати персонально. Не секрет, що деякі обранці з провладної більшості в обласній раді систематично не ходять на сесії, інші – реєструються за відсутніх на засіданні колег чи голосують не лише за себе, а й за сусіда. Це неодноразово помічали і інформували журналісти, опозиційні депутати і їх помічники. Скажімо, помічнику Наталії Старікової якось запропонували зареєструватися за відсутнього депутата, – розповідає автор ініціативи, координатор Молодіжного крила Черкаської обласної організації "Фронту змін" Ігор Сичов.

За його словами, черкаський "Фронт змін" моніторитиме ситуацію із відвідуванням депутатами сесій та особистим голосуванням. Більше того, активісти молодіжки готові самі кликати депутатів на засідання.

– Купили конверти і будемо розсилати додому запрошення тим депутатам, які систематично прогулюють сесії. Із 104 представників депутатського корпусу облради стабільно не відвідують засідання осіб зо 20, – каже Ігор Сичов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100