Новий заступник міського голови Черкас з питань діяльності виконавчих органів ради Борис Євмина вже почав вивчати питання якості проектно-кошторисної документації на ремонт доріг. Під час сьогоднішньої оперативної наради у МВК він доповів про перші результати своєї роботи.

– Чесно кажучи, я «поразився», як людина, яка постійно працює у будівництві, яка знає, як це документально оформляється. Усе, з чим я вчора зіткнувся, мене не задовольняє в плані виконання проектно-кошторисної документації. Вона ніякої критики не витримує, – оцінив роботу своїх попередників Борис Євмина.

Також він зазначив, що на черкаські дороги не були оформлені дозвільні документи.

– Говорити сьогодні про продовження робіт на Козацькій з тим проектом і без дозволів у мене тепер ні язик, ні руки не повертаються, – сказав Борис Євмина.

Опісля він зазначив, що уже встиг зустрітися з представниками харківської фірми, яка минулого року виконувала капітальний ремонт доріг.

– Ми сьогодні будемо домовлятися, на яких умовах вони роботи продовжать. Там теж саме по документації… Багато недоліків, – зазначив Борис Євмина.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100