реклама

реклама

Депутат черкаської міськради і головний редактор газети «Антена», журналіст Валерій Воротник має намір очолити комунальне підприємство «Муніципальне інформаційне агентство «Черкаси».

Як повідомив Валерій Воротник в коментарі «Прочерку», у понеділок його призначили радником виконуючого обов’язки мера Черкас, комуніста Віктора Білоусова. Нині ж він отримав пропозицію очолити КП «МІА «Черкаси». Валерій Воротник запевняє, що має досвід роботи у ЗМІ, тому зможе застосувати свої фахові навички на новій роботі.

– Вважаю, що я якнайкраще зможу налагодити роботу інформагентства. Нині в підприємства багато боргів, більше, ніж активів. Зараз агенція має борги перед друкарнею. «МІА «Черкаси» довгий час лише виконувало функцію піар-агенції колишнього мера Сергія Одарича. Я ж сподіваюся налагодити роботу агентства, щоб воно дійсно виконувало функцію інформування, а не «піару», – зазначив в коментарі «Прочерку» Валерій Воротник.

Він запевнив, що жодної політики в його можливому призначенні на нову посаду немає.

– Ніяких звільнень чи пресингу працівників не буде, – запевнив депутат.

Читайте також: Головний редактор черкаського ЗМІ заявляє про можливе рейдерське захоплення приміщення

Зазначимо, що нині вже звільнився попередній керівник «МІА «Черкаси» Ігор Муллер. Про це у «Фейсбуці» написав колишній керуючий справами Черкаського виконкому Микола Кудрявцев.

«Ігор Муллер, який платив власні гроші для того, щоб знову видати «Місто» - звільнився. Газети немає вже два випуски. Місяць роботи на 9 травня-самостійно і безкоштовно зроблені ролики, ідеї з Хвилиною Героїв-поховані. Браво, наступники! Так тримати! На черзі - убити ТІЦ, а ЦНАП поставити на комерційну основу, наробки вже є як бачимо», – розкритикував дії нової черкаської влади Микола Кудрявцев.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100