Депутат Черкаської міської ради, радник в. о. міського голови Валерій Воротник, який має намір очолити КП «Муніципальне інформаційне агентство «Черкаси», запевняє, що підприємство має півмільйонні борги. Про це він написав у соцмережі «Фейсбук».

«Дуже велика привілея очолити підприємство, яке ви (звернення до екс-мера Черкас Сергія Одарича, – ред.) загнали в борги майже піввмільйонні та зробити так, щоб піарагенція, яка роками жрала гроші черкащан та обслуговувала амбіції Одарича, стала нарешті інформаційною установою, а не тільки видавничо-рекламною групою!» – обурився у соцмережах Валерій Воротник.

Він зазначив, що заробітної плати на новій посаді може вистачити лише на пальне для авто:

«Ага і за зарплату забув. На пальне для машини, щоб щоденно їздити на роботу вистачить! От класно пішов, нічого сказати! Одарич в черговий раз все перекрутив, звинувачуючи мене в тому, що я отримав посаду за те, що підтримав його імпічмент! Ідіот клінічний. Я про нього. Ця жертва політичного аборту уявила собі, що для мене начебто його усунення з посади було непринциповим? Всі шість років я намагався розповісти людям про зло, яке приніс в наше місто Бродський, вкинувши сюди свого віруса в особі Одарича. І його ще дивує моє схвальне ставлення до самого процесу політичного аборту? Дивна людина...» – відгукнувся про екс-мера Валерій Воротник.

Далі депутат закликав екс-мера зізнатися у крадіжках своєї команди:

«От тільки інколи хочеться в нього поцікавитися, чому серед заборгованості підприємства «МІА «Черкаси» є близко півста тисяч перед пов'язаною з «ТЕМПом» структурою? Біля десяти тисяч чоловіку одної з депутаток ПВД... Чому сервери, куплені за десятки тисяч гривень, перетворилися раптово на дешеві офісні компи? А камери, куплені лише кілька років тому, мають такий жахливий вигляд, наче б ними знімали ще бомбежку Сайгону? Скажи чесно: бо крали. Бо йшли у владу щоб кроїти бюджет, нищити інфраструктуру міста? Переконаний, що «МІА «Черкаси» саме створювалося з такою метою? Так само як і Інститут розвитку міста, як всякі там відділи моніторингу і т.д... Але ж ні, визнати це було б занадто просто. Краще брехати та перекладати з хворої голови на здорову? Чи не так? Отаку собі винагороду я обрав. Тільки не знаю, що з нею далі робити. Але ж на місто боляче дивитись».

Насамкінець Валерій Воротник зізнався, що поки не вирішив, що робити з комунальним підприємством.

«За умов відсутності грошей в бюджеті логічним було б закриття підприємства, або пошук джерел фінансування. Одарич, роками використовуючи інформаційний ресурс, просто вішав борги на плечі тих, хто прийде після нього. Вішав на нас, черкащан. І така ситуація по всім практично комунальним підприємствам. Зараз заплатити півмільйона на погашення боргів означає залишити без ремонту кілька ліфтів... Принаймні можна провести таку аналогію. Тому і кажу, Я НЕ ЗНАЮ, ЯК КРАЩЕ ПОСТУПИТИ В ЦЬОМУ ВИПАДКУ. Це моральний вибір. В той самий час громада міста потребує інформації про те, що відбувається насправді.»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100