Екс-мер Черкас Сергій Одарич не платить нічого своїм адвокатам Валентині Теличенко та Наталії Даньковській, які захищають його інтереси в суді. Про це Сергій Одарич повідомив в коментарі «Прочерку».

Мер у відставці мотивував свою позицію тим, що це його друзі. Зокрема, про Валентину Теличенко він відгукнувся так:

– Ми дуже-дуже давні друзі і однодумці. Валентина на таких же умовах допомагала мені на виборах - 2010.

Але ж людині десь треба принаймні проживати, коли вона приїздить до Черкас?

– Вона проживає у мене вдома.

На уточнююче запитання, чому ж все-таки юристи, хай і по-дружбі, але витрачають свій час на справу Одарича, екс-мер відповів так:

– Виникає питання, навіщо я витрачаю свій час на дитячий баскетбол? Або на розбудову політичноі команди?.. Я щасливий тим, що мені завжди вдавалося об'єднувати людей не заради грошей. Це довше і важче. Але надійніше. І, головне, приємніше, – запевнив Сергій Одарич.

Нагадаємо, 24 квітня на позачерговому засіданні Черкаської міської ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Сергія Одарича. Згодом «відставлений» мер подав позов у Соснівський районний суд Черкас із вимогою скасувати рішення міськради. Суд мав відбутися 17 травня, однак через неявку сторони відповідача, засідання перенесли на 23 травня.

Екс-меру Черкас на суді допомагає відома адвокатка Валентина Теличенко, яка супроводжувала судовий процес і виграла два євросуди у справі Юрія Луценка. Вона також захищає Юлію Тимошенко.

Нова черкаська влада, у свою чергу, найняла іншого відомого адвоката – Андрія Федура. Він вів багато «гучних» українських справ – справу Миколи Агафонова, справу Гонгадзе, банку «Слов'янський», Бориса Колеснікова, Костянтина Затуліна, Анджея Аделаджіта ін. Влада запевнила, що Федур боротиметься проти Одарича всього за тисячу гривень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100