На своїй першій прес-конференції у статусі в. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов помітно нервував та підчитував текст з листочка. Свою увагу на першій прес-конференції Білоусов присвятив результатам місячної роботи, а також кадровим змінам.

На брифінг секретаря міської ради зібралось близько десяти журналістів.

На деякі з запитань Віктор Федорович вже був готовим, зокрема, відповідь стосовно оцінки дій свого екс-радника він також «підчитував» з листочка.


Загалом Білоусов відповідав майже на всі питання, однак відмовився коментувати судовий процес міського голови у відставці Сергія Одарича.

Після двадцятихвилинної розмови з журналістами Віктор Федорович повідомив, що його прес-конференції триватимуть не більше, ніж півгодини.

– Я дуже вибачаюсь, не сказав. Ось це буде передостаннє питання, бо у половину мені треба закінчити. Давайте будемо домовлятися, що працюватимемо в режимі 30 або не більше 35 хвилин, – зробив ремарку Віктор Федорович.

Про те, чи викуплятиме «нова мерія» тролейбуси, закуплені ПАТ «Азот», а також як Віктор Білоусов оцінює дії свого радника, читайте згодом на сайті «Прочерк».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100