Жоден з опозиційних лідерів в Україні не має шансу виграти президентські вибори в 2015 році. У цьому переконаний «відставлений» міський голова Черкас Сергій Одарич.


Зокрема, сьогодні на прес-конференції він розкритикував лідера «УДАР» Віталія Кличка, запевнивши, що йому «нема з чим до людей вийти».

– У нього немає ні ідеології, ні людей… – впевнений екс-мер. – Ви лише подивіться на його людей: Сергій Кудактін, Костянтин Єзерський (депутати міської ради від «УДАР», – ред.). От вийдуть вони зараз агітувати за Кличка… Скільки Єзерський взяв голосів на виборах мера? 600 голосів – на все місто! Ну як можна з цими людьми вигравати? – поставив запитання Сергій Одарич.


Він запевнив, що єдине, чим зможе допомогти Кличку Кудактін, – надання незаконних бігбордів.

– Але цього мало! Я вам як політтехнолог кажу, розміщення на бігбордах допускається тоді, коли політик виходить вперше на арену, коли рекламується прізвище. Але коли він уже бере участь у виборах вдруге, йому треба не просто прізвище, а наповнювати це змістом, суттю, якої там немає. Він порожній… Пустушка просто, – зазначив Сергій Одарич та порівняв Кличка з Сергієм Тігіпком.

Не вірить екс-мер і в перемогу ще одного опозиційного лідера – Арсенія Яценюка.

– Якби Яценюк йшов своїм шляхом у «Фронті змін», не грався у всі ці «маскхалати», які намагався приміряти, і відстоював свою ліберальну позицію, я переконаний, він би якусь кількість стабільних прихильників мав би. І збільшував би їх з кожним днем, – вважає Сергій Одарич.

Він впевнений, що сьогодні Арсеній Яценюк зайнятий кадровими перестановками у партії. Щодо лідера ВО «Свободи» Олега Тягнибока, то він, на думку Одарича, набере близько 10 %.

Сергій Одарич запевнив, що вважає Віктора Януковича єдиним можливим переможцем на президентських виборах не тому, що він «хороший».

– Просто немає сьогодні альтернативи, на жаль. Немає у парламенті ідеологічних партій. Є натяк якийсь у «Свободи», але самі члени партії її не знають. Це абсолютно об’єктивно, а не від того, що мені щось подобається! – відповів на критику щодо його нещодавнього інтерв’ю «Газеті по-українськи» Сергій Одарич.

Водночас Одарич переконує, що його позиція залишається незмінною: Віктор Янукович не управляє ситуацією в країні.

– На сьогодні сильна вертикаль – це ілюзія, тому що вона має будуватися за принципом підпорядкування, а насправді управляє не той, хто зверху сидить, а той, хто внизу. Ситуація з Тулубом та «Нібулон» – яскрава цьому ілюстрація. Віктор Федорович мотається по світу, бо йому треба збирати кошти в Україну, щоб оживала економіка, бо інакше не буде чим платити вчителям зарплату до 2015 року, а значить шансів у нього буде нуль. Тому він зазиває всіх інвестувати в Україну, створювати робочі місця тощо. І він побудував «сильну вертикаль», бо ж призначає усіх губернаторів. А насправді що відбувається? Сидить Сергій Борисович в якійсь провінції і думає: «Так, той не прийшов, по коридорах влади не походив, – нафіг!» То це сильна вертикаль? Це його вказівка – вигнати «Нібулон» з Черкаської області? Як ви думаєте? – запитував присутніх журналістів Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100