реклама

реклама

Вадим Рудишин - другий справа

Вадим Рудишин - другий справа

«Обезголовлене» Головне управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації незабаром таки може отримати свого керівника. У Києві нині погоджують кандидатуру директора Лисянської філії ТОВ «НВФ «Урожай» (с. Чаплинка), депутата-мажоритарника (Лисянський район) обласної ради від ПР Вадима Рудишина.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив журналістам голова облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Він зауважив, що посада керівника Головного управління АПР ОДА є «дійсно визначальною» на території такої сільськогосподарської області як Черкащина. Хоча й зауважив те, про що вже казав «Прочерку»: «Ви ж знаєте, що в рамках адмінреформи кількість заступників голови облдержадміністрації буде менша. Як мінімум, скорочення відбудеться на одного заступника. Залишиться перший заступник, може два, а може й один», – зауважив Сергій Борисович, натякнувши, що деякі заступники суміщатимуть посади. Тобто, хтось-таки опікуватиметься управлінням агропромислового розвитку.

– Управління АПР хтось повинен очолювати. Ми це питання довго вивчали. Нині надали свою пропозицію в Міністерство АПК на погодження. Але міністр мені відповів, що днями вирішуватиметься питання про затвердження на Кабміні положення про саме АПК, вже у новому вигляді, після адмінреформи. Як тільки буде затверджено положення про Міністерство, одразу буде затверджена запропонована нами кандидатура. Це Вадим Костянтинович Рудишин. Ми з ним довго говорили, – зауважив Сергій Тулуб. – Всього було чотири кандидатури. Не все і не всіх влаштовувало. Але насамкінець ми дійшли згоди.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Володимир 11.04.2011 20:21
Хтось має телефон цього новоспеченого начальника.Буду вдячний. Володимир Олександрович.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Просто знаю 16.02.2011 17:47
Вадим Рудишин-до Лисянщини має відношення, лише, як представник хижого і цинічного ЗАТ НВФ "Урожай". Під час передвиборчої кампанії, він наобіцяв загальноосвітні м школам, навіть те, що побудує в селі Почапинці-космодром, а у Вотилівці- шаховий клуб "e2-e4"! Будує "Нью-Лисянщину"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Бровко 16.02.2011 14:02
А навіщо донецьким управління с/г, в яке ні нащо не впливає, і "мзду сорвать нельзя", тому що всі колгоспи приватні. Цій галузі потрібна допомога, а "донецкие парни" на це не здатні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Яхтсмен 16.02.2011 13:55
Ні і ще раз НІ.Тільки донецьким!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100