реклама Делікат

реклама

Нардеп і член політради партії «УДАР» Віталій Ковальчук на нещодавній зустрічі у Черкасах з позафракційним депутатом обласної ради Любов Майбородою пропонував їй працювати довіреною особою кандидата Віталія Кличка на майбутніх президентських виборах. Про це Любов Майборода повідомила в коментарі «Прочерку».

– Мені пропонували працювати довіреною особою Віталія Кличка по місту Черкаси. Я до цієї пропозиції ставлюся позитивно. Та поки це на рівні розмов. Я підтримую всіх опозиційних кандидатів, але вважаю, що найбільше шансів на майбутніх президентських виборах матиме Віталій Кличко, – зауважила Любов Майборода.

На переконання депутатки, нинішній режим, який панує в Україні, слід називати не інакше, як авторитарний.

– І цей режим шкодить Україні. Особливо це видно по Черкащині. Внаслідок заколоту була усунута виборна особа – міський голова Сергій Одарич. А яка неповага до депутатського корпусу? Згадайте, як спецпідрозділи міліції у той час, коли обласна влада мала звітувати за свою роботу, блокували обласну раду, не давав депутатам і журналістам пройти. Це ж ознака феодального режиму, – запевняє Любов Майборода.

Серед порушень Любов Майборода виділяє і невизнання результатів виборів в двох черкаських округах.

– Я вже заявляла, що в нас є два переможці – Микола Булатецький і Леонід Даценко. Проте їх вперто не хочуть визнавати нардепами. Таким чином влада позбавляє виборців своїх представників в парламенті. Вважаю, що на перевиборах, які відбудуться 15 грудня, ми таки повинні відстояти перемогу цих двох кандидатів, – переконана Любов Майборода. – Що ж до виборів президента, які повинні відбутися в 2015 році, то дуже добре, що опозиційні політичні партії вже розпочали підготовку, що розгортають штаби. В опозиції є багато завдань. Бо люди у більшості підтримують опозицію, проте важелі впливу перебувають в руках влади. І найгірше те, що ці люди при владі не хочуть чесно передати владу іншим. Тому опозиції необхідно наполегливо працювати.

реклама

Коментарі  

 
+1 #14 Кузя 20.09.2013 16:32
Лучше бы Виталька не довереных особ себе искал, а что-то для людей делал в Черкассах, а то вон у нас как какая-то проблема, так только коммуняки пытаются что-то помочь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 Микола 19.09.2013 08:29
Ну що бьютівсько-регіональне кодло, злякались? :lol: Любов Володимирівна - це Вам не Донбас і "порожняк не гонить". Найактивніший депутат Черкащини, смілива і розумна жінка. Такі довірені особи і потрібні патріотам України. УДАРУ повезло, що буде мати не глухонімих му-му, а незламний рупор опозиції. Борітеся-поборете, Вам Бог помогає. Кличко- наш Президент!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Кандидат наук 19.09.2013 08:23
Партії - тимчасові, Майборода - вічна! Чотирі скликання обирається до обласної ради від Черкас! Хто ще може таким похвалитись?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Степан 19.09.2013 08:14
Любаня, ударь в м*рду переляканій шушарі! Чекаємо новин з барикад!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 незнайка 18.09.2013 20:48
Так и працюйте наполегливо Не отвлекайтесь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 блазень 18.09.2013 19:12
Клічко забрав її? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Лютий 18.09.2013 18:51
Яка нудьга-летіть вперед,щоб повертатися назад....Є.Плужник.Був такий український поет,але хто його знає з оцих нуворишів про яких ми сьогодні говоримо.Біда Кличку,коли він користуватиметь ся послугами таких,як Люба.Вона має унікальний талант з усіма скрізь посваритися.Краще з розумним загубити,ніж з Любою знайти...Все це навіває печаль і огиду.Ну й нещасна Україна,коли т...реба вибирати між Любою і Булатецьким...Піду мабуть втоплюся у річку глибоку...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 КАРАУЛ 18.09.2013 17:38
Кадебешня в шоці! Майборода і УДАР - грімуча суміш :sigh: :sigh: Смішні :P . Буде чи не буде Кличко балотуватись, а Майборода його довіреною особою - НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ. Нічого не спасе донецько-фашистських окупантів та кремлівських холуїв. Сплітайте лапті та мандруйте до Каліфорнії слідом на Мельником. Ку-Ку :D :lol: :D :lol: :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-24 #6 Гайдамака 18.09.2013 16:37
Всі заздрисники і ненависники хотіли б знищити Любов Володимирівну. Проте, р двадцять років рота ій ніхто не закриє і кожна сесія облради перетворюється в стовб позора для влади!! :P :D :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 будячок 18.09.2013 16:20
Цитую ирина:
писец Клічку....


нєожіданний хук :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100