Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич не бачить логіки в проведенні виборів міського голови в один день з перевиборами депутатів до Верховної Ради 15 грудня. Про це він сказав під час сьогоднішньої прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

– Вибори різні, по-різному проводяться, по-різному формуються комісії, різні закони… Більше того, в Черкасах ще більш-менш щось збігається, як і в Києві. Наприклад, у Черкасах 4/5 міста потрапляють у ті два округи, де треба провести перевибори. В усіх інших випадках – у Чернівцях, Херсоні, Миколаєві, Кам’янці – немає довиборів до Верховної Ради. Тому я не бачу логіки прив’язувати це до однієї дати, – пояснив свою позицію Сергій Одарич.

Між тим він запевнив, що перевибори міського голови таки слід провести.

В усіх містах, де з різних причин відсутній міський голова, мають відбутися вибори. Не повинне місто жити без легітимно обраного міського голови, – наголосив екс-мер.

Нагадаємо, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко вимагає, щоб перевибори міських голів відбулися в один день з перевиборами до Верховної Ради. Натомість екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає заяву Кличка «цинічною».


реклама

Коментарі  

 
0 #3 незнайка 23.09.2013 17:01
После событий полугодовой давности Одарич стал ньюсьмейкером Черкасским а Билоусов возглавил Бюро по трудоустройству Жизнь продолжается начало отопительного сезона приближается
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Вася 23.09.2013 16:41
Цитую Вітя Дубина:
Алегіч, що ти в штоніки вже напускав і злякався...

Ж**и такі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Вітя Дубина 23.09.2013 16:18
Алегіч, що ти в штоніки вже напускав і злякався...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100