реклама Делікат

У Черкасах на проблемному окрузі 194 невідомі проводять роботу з підкупу голосів за Валентину Жуковську, яка на виборах балотувалася від влади. Про це повідомляє черкаський сайт Про головне.

Один з мешканців Черкас повідомив редакцію, що по квартирах будинку 30-річчя Перемоги, 6 почали ходити невідомі та проводити роботу щодо підкупу виборців за провладну кандидатку Валентину Жуковську, пише видання.

«Ходить дівчина і пропонує гроші за те, що проголосуємо за Жуковську», - каже чоловік.


У свою чергу, прес-служба Валентини Жуковської - можливого кандидата в народні депутати по округу №194 (м. Черкаси) на майбутніх перевиборах у Верховну Раду - категорично спростовує інформацію, поширену ЗМІ про нібито підкуп виборців, що мав місце. Про це йдеться в поширеному для преси повідомленні, текст якого має в своєму розпорядженні «Главком».

«Інформацію із посиланням на неназваного жителя одного з будинків ми розцінюємо виключно як провокацію проти Валентини Жуковської, а також тиск на неї. Ми жалкуємо, що початок виборчої кампанії у Черкасах за часом збігся з хвилею дискредитації одного з найбільш рейтингових політиків Черкас», - наголошується в повідомленні прес-служби.

У прес-релізі також наголошується, що «на сьогоднішній день Валентина Жуковська ще не зареєстрована кандидатом в народні депутати, а її штаб офіційно буде представлений відповідно до українського законодавства після офіційної реєстрації в Центрвиборчкомі, у випадку, якщо Валентина Жуковська прийме рішення балотуватися в народні депутати».

Як пише «Українська правда» на минулих виборах Жуковська не змогла перемогти на виборах опозиціонера Булатецького, який отримав на 12 тисяч голосів більше.

Проте голова цієї комісії Ольга Козько не оголошувала підсумковий протокол, а потім викликала швидку і намагалася вивезти з засідання печатку та ключі від сейфу, однак представники опозиції завадили їй це зробити.

Після цього на дільниці зникло світло.

До ЦВК документи привіз один з членів комісії. Член ЦВК Тетяна Лукаш невдоволено заявила: «Це дуже жаль, що ЦВК відмовлено в праві відсилати назад документи, і ми мусимо приймати ці документи, які нагадують протоколи».

Інші члени комісії не висловили претензій до протоколів. Однак пізніше ЦВК не змогла встановити результатів виборів по цьому округу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #30 Ф..... Людмила 25.10.2013 14:53
Шановна редакція Прочерку! Будь-ласка, надрукуйте на своєму сайті, де можна отримати гроші за те, що я проголосую за Булатецького, Жуковську, Радуцького, Свинарчука і інших кандидатів. Вкажіть регламент роботи цих пунктів, можливо і контактні телефони. Не погано було б і назвати суми, які платять ці кандидати. Щиро вдячна за допомогу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #29 Алекс 21.10.2013 23:44
Цитую пророк:
Якщо без емоцій,то В.Б.Жуковська зробила і зробить для Черкас в тисячу раз більше ніж пан Микола.Мандат йому потрібен для вирішення власних питань.То кого обираємо черкащани...

Почетный президент правления - должность чисто номинальная и создана под выборы. А насчет кто чего сделал, скажу так: как-то работал я в гараже на Химпоселке и подходит ко мне сосед, спрашивает, не у меня ли проводка горит? А это с Азота ветер дует и по всему району едкий кислотно-пластмассовый запах. Наверное, если предприятие травит наших детей, должно же оно хоть что-то полезное для них делать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #28 Алекс 21.10.2013 23:36
Очень хотелось бы заснять весь процесс на скрытую камеру, но, боюсь, я стану после этого соучастником преступления, и хуже будет мне, а не Жуковской ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #27 Алекс 21.10.2013 23:32
Уже писал в ПроВсе, но боюсь, там модер зарубит...
Нам с женой соседка предложила дать паспортные данные, а потом с паспортом прийти получить по 350 грн. На выборы ходить не надо - проголосуют за Жуковскую за нас. По ее словам, все организовываетс я членами изберкома. Предложения идут и по предприятиям города.
Жена согласилась, она голосовала за нее в тот раз. А я не могу идти на поводу у подлых людей, хотя деньги немалые, а Свободе я далеко не симпатизирую. Теперь, выходит, правда и тот слух, что люди Фирташа "занесли" столько-то сотен тыс. долл. за снятие Одарича. И о какой честной кампании идет речь, если председатель избирательной комиссии тогда сказала: Если я подпишу этот протокол (где Жуковская проиграла), меня убьют!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #26 Черкасець 21.10.2013 21:49
Цитую розсмішив:

ой, тримайте мене. .... Хотів би я почути, перші його законопроекти)) )))

Тоді напевне Жуковська, за яку, з невідомих причин, голосує СІЗО, колонія та тріпдача законотворець? Вас не тримать, а затримувать пора. З таким світоглядом ви створюєте небезпеку для себе, в першу чергу. Політичний мазохізм погано лікується. Мої співчуття.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #25 комент 21.10.2013 12:44
[quote name="Черкаси"]
за те що пообіцяєш проголосувати дають, якщо не помиляюсь 50 грн...
А мені 100,00 пропонували!! може ціни ростуть?? :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #24 комент 21.10.2013 12:41
Цитую блазень:
Ну це, НМД, всім відомий тролінг з боку команди одного джентльмєна. Ну і з іншого боку, як можно скупати голоси за людину, яка ще документи в ЦВК не подавала. Хтось явно переграв. Головне , щоб не сам себе :P

вона ще не зареєстрована, а списки вже роблять. Оправдовуйтесь як хочте - а люди ж не дурні, все бачать. от тільки задешево продаються...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #23 Нестор Іванович 21.10.2013 09:55
Цитую Смешно:
Информация заказная..Помнится она балотировалась по Приднепровке.Причем здесь ул.30-летия победы? Не продумали конкуренты ;-)


Моїм знайомим на 30- ти річчя постійно кладуть у скриньку "бойовий листок Радуцького", як я розумію це теж одна із технологій штабу леді Жу. То чого ви дивуєтеся, що вони здуру гроші понесли не по своєму округу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #22 ЧЕРКАЩАНКА 21.10.2013 09:11
Скажіть адресу де дають гроші - піду візьму і з задоволенням проголосую за Жуковську!!! хоч якась користь ніж потім слухати булатецького а в кармані буде вітер!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #21 Q17 21.10.2013 09:04
ТІЛЬКИ СИСОЄВА МОЖЕ ПЕРЕМОГТИ ЖУКОВСЬКУ І ГІДНО ПРЕДСТАВЛЯТИ ЧЕРКАЩИНУ У ПАРЛАМЕНТІ І ПРАЦЮВАТИ КРАЩЕ ЗА СПІКЕРА НАВІТЬ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100