Прощання з колишнім головою облдержадміністрації, головою обласної ради Володимиром Лук’янцем, який помер 13 січня, відбудеться у середу, 15 січня. Поховають колишнього керівника області на І кладовищі Черкас (вул. Одеська). Про це повідомляє офіційний сайт обласної ради.

Некрологи з приводу смерті людини, яку глибоко поважали жителі Черкащини, розміщені на офіційних сайтах органів влади.

«Президія, депутатський корпус та виконавчий апарат обласної ради висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої і непоправної втрати – передчасно на 58-му році життя відійшов у Вічність депутат обласної ради кількох скликань, Заслужений працівник сільського господарства України Володимир Лукич Лук’янець», - йдеться на сайті обласної ради.

«Де б він не працював, для нього були характерні принциповість, вміння відповідати на всі виклики часу, формувати колектив однодумців, якому під силу вирішення будь-яких актуальних питань розвитку області. Працюючи головою обласної державної адміністрації, саме ці риси допомогли Черкащині вистояти під час економічних негараздів», - висловлюють свої співчуття облдержадміністрація та члени колегії ОДА.

Прощання з покійним відбудеться 15 січня 2014 року з 10.00 год. до 11.30 год. у фойє першого поверху Будинку рад (вхід від вул. Хрещатик).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100