реклама

реклама

У черкащанки Ольги Галушко, яка отримала травму під час штурму ОДА 23 січня, з’явилось багато родичів, зокрема брати і батько, які збирають кошти для лікування. За словами мами Наталії, це роблять шахраї, адже в дівчини немає ані братів, ані батька. Без нього дівчина росла останніх 20 років.

– Єдиним отримувачем коштів є мама Олі – Наталія Миколаївна. Ми маємо банківські рахунки та іншу інформацію, яку аферисти розмістили в інтернеті. З цими даними ми звернулись до правоохоронних органів, – розповідає голова міської організації політичної партії «УДАР» Андрій Кондратенко.

Крім цього, пані Наталія поділилась радісною інформацією – немає потреби в третій операції для її доньки. Таке рішення було ухвалене лікарями після учорашньої томограми.

Оля впізнає маму, може тримати її за руку, вже третій день самостійно дихає, проте її стан тяжкий і ще місяць вона перебуватиме в реанімації, інформують у прес-службі «УДАРу».

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Семьон 04.02.2014 14:34
За словами мами Наталії, це роблять шахраї, адже в дівчини немає ані братів, ані батька. Без нього дівчина росла останніх 20 років.
***
И тут опозиция наживается. Научились выдуривать у народа деньги, как в свое время на больницу будующего выдурили 300 миллионов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100