реклама

реклама

Народний депутат Микола Томенко звернувся до представників опозиції з проханням «зупинити реалізовувати проект Клюєва-Тулуба на Черкащині і по кілька разів на день виступати з заявами та листами, які критикують дії опозиційних партій чи керівників опозиційних організацій», пише сайт «Про головне».

«Я точно знаю, що такий сценарій написаний в кабінетах не опозиції, а влади. Сьогодні, коли енергія і дії кожної людини важливі для того, щоб зламати політичний режим Януковича, а з іншого боку – зробити все, щоб захистити тих людей, що потерпіли в акціях протесту, публічне поборення всередині опозиції, це, м’яко кажучи, неправильно», – зазначив Микола Томенко.

Тому він звернувся до «справжніх черкаських опозиціонерів» із закликом припинити писати «викривальні листи», зупинити політичні «розбірки» та виступити єдиною силою в боротьбі проти Віктора Януковича, Сергія Тулуба та злочинного політичного режиму в Україні.

Нагадаємо, що останніми днями у ЗМІ прозвучали: критична заява опозиційного депутата Черкаської міськради Миколи Булатецького щодо голови облорганізації «Батьківщини» Анатолія Бондаренка, гострий відгук на цю заяву самого Бондаренка та нардепа від «Батьківщини» Леоніда Даценка і заява Бондаренка й бюро облорганізації партії щодо члена політради «Батьківщини» уманчанина Максима Полякова.

Характерно, що не залишився осторонь цих внутрішньопартійних чвар і сам Микола Томенко, який сьогодні їх засуджує. Так, ще вчора в коментарі сайту «Про головне» Томенко зазначав, що «рішення Черкаського бюро про виключення з партії Максима Полякова – це важливе у політичному сенсі рішення для партії». Микола Володимирович називав Полякова «рейдером» і протеже народного депутата, також «батьківщинівця» Миколи Мартиненка.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 yazon din alt 05.02.2014 10:06
Кто-то верит ,что Бондаренко и компания действительно ЗАЩИТЯТ тех, кого подствавили и сдали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Loki 04.02.2014 18:49
Классика жанра с точностью до наоборот. Одно из основных условий революционной ситуации и предпосылок победы революции - раскол в рядах "прявящей элиты" наблюдается совсем в другой тусовке. Ну одни грызущиеся между собой ґенсеки! Вероятность поделить шкуру неубитого "медведя" для производства сувенирных шапок - минимальна! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 незнайка 04.02.2014 17:31
ФЛЮГЭР казала вчилка в школи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Чукча 04.02.2014 17:03
БЮТ - банка пауков, с ненасытным апетитом на деньги
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Н2о 04.02.2014 16:44
як це на них схоже! сьогодні одне-завтра інше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 911 04.02.2014 16:44
Конфлікт реальний, не придуманий. Зараз відбувається загострення цього конфлікту, природне в кризовій обстановці. Сьогоднішня ситуація - найкращий час для перевірки на вошивість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100