Вища рада юстиції ухвалила рішення щодо низки призначень на адміністративні посади в судах 16-ти регіонів України, серед яких і Черкащина. Про це інформує «zik.ua» із посиланням на слова голови ВРЮ Олександра Лавриновича.

 

За його словами, з призначень, що відбулися 11 лютого, в судах Вінницької області було заміщено 1 адміністративну посаду, у Житомирській – 4, в Івано-Франківській – 2, у Кіровоградській – 1, в Луганській – 2, у Львівській – 2, у Миколаївській – 4, у Полтавській – 3, у Рівненській – 4, у Сумській – 2, у Тернопільській – 2, у Херсонській – 2, у Хмельницькій – 6, у Черкаській – 7, у Чернівецькій – 1.

На Черкащині Карпенко Оксану Володимирівну призначили на посаду заступника голови апеляційного суду Черкаської області; Бесараб Наталію Володимирівну – на посаду голови Лисянського районного суду; Свитка Сергія Леонідовича – на посаду голови Корсунь-Шевченківського районного суду; Цибру Нелю Валентинівну – на посаду голови Чорнобаївського районного суду; Калашника Василя Павловича – на посаду заступника голови Смілянського міськрайонного суду; Первака Михайла Олексійовича – на посаду заступника голови Жашківського районного суду; Побережну Надію Петрівну – на посаду заступника голови Корсунь-Шевченківського районного суду.

Нагадаємо, що новопризначеного заступника голови Смілянського міськрайонного суду Василя Калашника днями зарахували до бази даних проекту «Не бути скотом». Посприяло цьому те, що Василь Павлович обрав для затриманого 24 січня 2014 року Андрія Шмендюка запобіжний захід у вигляді 2 місяців утримання під вартою.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100