akt Незабаром одна з провідних черкаських газет – тижневик «Акцент» втретє за свою історію видозміниться. Газета «додасть у зрості» – тобто виходитиме більшого формату, зберігши, а незабаром і збільшивши кількість сторінок. Також читачі матимуть найповнішу програму телепередач із півсотнею каналів. А колись, ще у минулому тисячолітті, «Акцент» виходив усього на 8-ми сторінках формату А4.

 — Ми дуже вдячні нашим постійним читачам, які не зраджують нам ось уже протягом 17 років, небайдужим до подій, що відбуваються в нашому місті, області, країні, які постійно підказують нам теми матеріалів, не дають розслабитися, – каже головний редактор газети «Акцент» Тетяна Пархоменко. – І це чудово, адже саме для них ми й працюємо. Дуже часто нам телефонують з проханням додати до програми телепередач той чи інший канал. Але газета не гумова, і дуже важко задовольнити усі забаганки. Та ми намагаємося. Відтепер наші читачі матимуть програму передач 50 каналів! І це не всі сюрпризи, які ми готуємо для них…

За ці дні, що лишилися до оновлення, редакція чекає від своїх читачів пропозицій щодо вдосконалення інформаційного наповнення видання. Телефони редакції: 54-04-35; 54-41-35.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 Поліграф Поліграфич 23.03.2012 17:03
Ню-ню,перш ніж писати,подумай.Принеси в редакцію Акцент формату А3 і отримаєш великий приз.А ні- міг би отримати теж на букву"п",але не приз.Знаток,блін,ана літик. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Ню-ню 23.03.2012 14:58
То вони ж були і А-3 формату, від якого відмовилися було, а тепер повертаються. Подібне часте переформатуванн я ще жодній газеті не пішло на користь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100