реклама

реклама

Депутат Черкаської міськради, колишній секретар міськради Олександр Радуцький прокоментував у соціальній мережі заяву про звільнення заступниці міського голови Людмили Бордунос.

IMG_2332

«Як і передбачав, відставкою секретаря міської ради (Ярослава Нищика, – ред.) історія з виконкомом не закінчиться. Ще один заступник міського голови, Людмила Бурдонос, об'явила про складання своїх повноважень. При цьому напередодні депутатська група «Слуга народу» (яку в партії «Слуга народу» називають «фейковою», – ред.) підготувала проєкт рішення про звільнення Бурдонос з цієї посади».

Олександр Радуцький зауважує, що його зацікавила пояснювальна записка до цього проєкту, в якій ідеться про те, що Людмила Бордунос має нести всю відповідальність за дії управлінської компанії «Нова якість».

Пан Радуцький погоджується, що пані Бордунос голосувала за рішення, які зробили «Нову якість» управлінською компанією у 848 багатоквартирних будинках Черкас, підписала без конкурсу додаткові угоди по цих будинках, а також сприяла появі нової послуги – вивезення великогабаритного сміття, конкурс на яку також виграла «Нова якість».

Але, на переконання Олександра Радуцького, управлінська компанія «Нова якість» (котру він називає «Нова яПакість») ніколи не з’явилася б у Черкасах «без особистого лобіювання міського голови Бондаренка А.В.»

«Хочу нагадати, що саме він та його перший заступник (ВО «Батьківщина») Ігор Волошин проголосували та підписали:

1. Рішення виконкому, які привели бізнес-структуру пана Бортника до монополії в місті щодо житлових багатоквартирних будинків!

2. Угоду між «Сантехбудконструцією» (компанію Андрія Бортника, правонаступником якої стала «Нова якість», – ред.) в особі Бортника та мешканцями міста в особі Бондаренка А.В. по новій послузі щодо вивезення великогабаритного сміття.

3. Бондаренко накладав вето на рішення депутатів, коли вони скасовували цю послугу.

4. Самоусування від проблем, які умисно «Нова яПакість» створює для новостворенних ОСББ», – написав Олександр Радуцький.

Також він нагадав про цьогорічне «прибирання снігу», за яке з бюджету було виплачено 13 млн грн.

На переконання Олександра Романовича, міський голова Анатолій Бондаренко після двох гучних заяв – Ярослава Нищика і Людмили Бордунос – має відправити виконком у відставку, а сам – скласти повноваження. «Але цього ніколи не буде. Бондаренко готовий зрадити й Тимошенко (лідерку ВО «Батьківщина», – ред.), аби залишитися при владному кріслі», – вважає Радуцький.

реклама

Коментарі  

 
+7 #4 Звичайний 17.06.2020 15:12
Винні самі черкащани з міськрадою за свою байдужість.Забудова Соснівки ,берег Дніпра...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Максим 17.06.2020 11:25
Найбільша ... черкаської політики - Радек. Недаремно його називають черкаським корейко. За роботу на посаді директора парків "сколотив" 500 тис. баксів (дивись декларацію). Має мрію стати доларовим мільйонером :D :D А тут оказія - Залізяка. Тому паскудить як може.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Формула Бортника 17.06.2020 11:00
Поверьте, мы исправимся. Уже завтра на дороги выйдут и снегоуборочные машины и солью регулярно посыпаться все дорожки будут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Чемерис 17.06.2020 09:16
За Нову Якість,її появу в Черкасах, треба питати у Ігоря М.(керівника черкаського оппоблоку) і Анатолія Б.(міського голову), які отримують 10% від керівника НЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100