реклама Делікат

Сайт Черкаської обласної державної адміністрації опублікував інтерв’ю з головою ОДА Сергієм Тулубом, зазначивши, що для інтерв’ю губернатор «зустрівся з провідними журналістами краю». Коли і з ким саме з журналістів зустрівся головний регіонал області і керівник ОДА, невідомо. Проте цікавими є деякі відповіді голови ОДА.

Так, на запитання, чи часом не сам Сергій Тулуб є ініціатором того, що черкаських євромайданівців переслідує міліція, проти декого навіть відкривають кримінальні справи, губернатор відповів:

– А що відбувається на Черкащині? Де ви бачили, щоб у Черкасах взагалі когось переслідували? Майже щовечора люди збираються на площі перед міськвиконкомом, і їм ніхто не заважає цього робити. Хоча є рішення суду стосовно обмеження таких зібрань. Навпаки, правоохоронні органи поводяться щодо учасників протестних акцій толерантно. Поза тим, що останні відверто порушують закон і хизуються цим перед громадськістю. Там же були і хуліганські випадки. От хтось взяв і вкрав цей європрапор. Треба ж розслідувати! Якщо були якісь правопорушення з боку тих, хто там керував, то за це, мабуть, їх і притягують до відповідальності. Варто нагадати мудрий вислів: закон суворий, але це закон. Подобається він нам чи ні, але його треба виконувати, – зазначив Сергій Тулуб.

Читайте також: Кордон міліції не впустив до Тулуба гостей, а господар не прийняв «йолку» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

При цьому нагадаємо, що Черкаський окружний адміністративний суд ухвалив рішення про заборону з 26 листопада до 25 січня 2014 року пікетування, пішої ходи, демонстрацій, зборів на Соборній, «Дружбі народів», Театральній та Європейській площах. Площа перед Черкаською міськрадою не входить до цього переліку, про що неодноразово наголошували опозиціонери.

Відомо також, що кожне зібрання черкащан на площі фіксують невідомі з відеокамерами.


Також нагадаємо, що міліція поки що не знайшла тих, хто викрав європрапор зі щогли перед міськрадою, проте суд вже покарав двох активістів Євромайдану за намагання повісити той прапор на щоглу. Так, активіста Ярослава Приходька посадили на два місяці під домашній арешт, а депутату Черкаської міськради від «Батьківщини» Максиму Булатецькому суд заборонив виїжджати з Черкас.

реклама

Коментарі  

 
+3 #8 Уксус 04.01.2014 19:30
Святая правда. В Черкассах никого не переслидуют. Ни Березу за труп, ни хлопчиков в футболках "бий жидив"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Прокурор 03.01.2014 15:48
Так може думати лмше сліпий і глухий...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Дід Трохим 03.01.2014 15:42
Може й зустрічався. Тіко тепер така власть, шо "провідним журналістам" дуже встидно за цю зустріч і вони попросили не називать свої імена. А мо’ вони просто були журналістами, редактор послав, то й пішли. А після зустрічі з Тулубом для ОДА стали ПРовідними :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Тайожний союз 03.01.2014 15:15
Цитую Прочерк:
...... губернатор «зустрівся з провідними журналістами краю». Коли і з ким саме з журналістів зустрівся головний регіонал області і керівник ОДА, невідомо.

Ви що не зрозуміли ? З ПРОВІДНИМИ , якщо вас там не було, значить ви не провідні, не заслужили ви цього великого звання.
Одним словом станьте в чергу та навчиться правильно себе вести.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Порох 03.01.2014 13:45
Серьожа-Барселона вде давно святкує в Іспаніі, у своіх ' законнопридбани х" будинках за зарплату держслужбовця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 незнайка 03.01.2014 12:11
Вне зависимости от возраста образования вероисповедания проживающие здесь видят одно и тоже-НАСЕЛЕННЯ ЗМЕНЬШУЕТЬСЯ На фото самовара и М невыстачает
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Знающий 03.01.2014 11:46
"Відомо також, що кожне зібрання черкащан на площі фіксують невідомі з відеокамерами". Какие неизвестные - это сотрудники НДКЦ при МВД.Их легко определить по стандартной видеокамере "СОНИ" серого или черного цвета.Вот так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Фугас 03.01.2014 11:14
Та ни с кем он не зустричався. Эта фотка была в Новой добе, но там какие-то сопли "про свитле свято" с сылкой на пресс-службу ОДА (есть на сайте газеты) а про переслидування было еще раньше в одной из трех газет, уже не помню какой. Злые языки поговаривают, что Барселоныча вообще нет в стране, но не знаю, може и брехня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100