реклама

реклама

Новий кліп від черкаської співачки Юлії Черняєвої «Не чекаю» уже став популярним в мережі YouTube. Романтичну пісню і симпатичного головного героя – плюшевого ведмедика оцінили прихильники її творчості. Це перша робота, яку Юлія зі своїм чоловіком Дмитром зняли самостійно.  Як розповідає «Прочерку» Юлія Черняєва, саме ведмедик і став визначальним для сюжету, хоч ідей було кілька.


– У пошуках ведмедика ми обійшли всі іграшкові магазини, але ніяк не могли вибрати такого, як треба. Всі були з «китайськими» обличчями, несимпатичні. Потім випадково знайшли «свого» у «Великій Кишені», – розповідає співачка. – Ведмедик символізує минуле. У кожної людини, мабуть, був свій ведмедик.


Зйомки кліпу проводили у кількох місцях. На це пішов один день, а от на монтаж та все інше – близько місяця.  Історію з ведмедиками знімали в районі річкового порту, на пірсі та біля Будинку торгівлі. А решту – в с. Дубіївка, всередині колгоспного млина та в полі біля вітряка на Чигиринщині. Сюди, до речі, Юлія взяла і свого песика Ключика, якого свого часу підібрала на вулиці.


– Ключик весь час зйомок сидів біля моїх ніг. Йому дуже важливо бути весь час біля мене. Це собача любов, – усміхається співачка.

Каже: на кукурудзяному полі, де стоїть вітряк, почався дощ і раптово похолодало.

– Нам довелося ховатися з Ключиком всередині вітряка. Там було дуже моторошно, – зізнається вона.


Спонсорів для кліпу Юлія шукала через «Фейсбук». Каже: зверталася до багатьох політиків, але відгукнувся лише один – глава МНС України Віктор Балога.

– На подаровані ним кошти ми могли б замовити зйомку кліпу, як робили це завжди, але, зваживши всі плюси та мінуси, вирішили купити камеру і знімати самі, – каже Юлія Черняєва.

 

Дивіться також ВІДЕО:

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Дядя Вася 17.08.2012 15:11
Треба було ведмедика у Лукашенка попросити :lol: Успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 ViKo 13.08.2012 10:47
Гарна дівчина. Треба послухати :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Анн 11.08.2012 20:15
Юля, ты умничка! Хорошо получилось.. Ждем твоих новых выступлений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Владимир 09.08.2012 16:11
Не ожидал от Черкасс! Респектушечка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100