Із усіх кандидатів, які зняли свої кандидатури, лідером у своєму окрузі був заступник губернатора Олексій Головко. Так вважає голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– А так звані опозиціонери... Шановні, у них же був нульовий, мізерний рейтинг! Це все дешевий спектакль, щоб привернути увагу до себе та до своєї політичної сили, – вважає Сергій Борисович.

«А так звані опозиціонери... Це все дешевий спектакль...» Фото з сайту ОДА

«А так звані опозиціонери... Це все дешевий спектакль...» Фото з сайту ОДА


Губернатор переконаний: в Об'єднаній опозиції потрібно навести лад, оскільки демократичній державі потрібна конструктивна та дієва опозиція.

– На жаль, я сьогодні такої не бачу. Як можна розказувати про те, що ви щось зробили, якщо вам немає чого показати? Ми вже жили обіцянками із 2005 по 2009 роки. Тому бачимо, до чого така опозиція може призвести. Я відверто хочу сказати, що не бачу нічого серйозного в цих різноманітних переставляннях. Люди в нас розумні, знайдуть собі якогось іншого кандидата, – переконаний губернатор.

Нагадаємо, що з виборчих перегонів вже зійшли соціаліст Сергій Малиновський, «нашоукраїнець» Володимир Мамалига, висуванка партії «Україна – Вперед!» Леся Островська, самовисуванці Петро Чернявський та Петро Душейко, а також представник УНП Юрій Стригун, знявши свої кандидатури на користь інших кандидатів. Заступник губернатора та кандидат в народні депутати від Партії регіонів Олексій Головко зняв свою кандидатуру, не вказуючи причини такого рішення.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 володимир 17.10.2012 07:41
українофобу,"герою" України не місце на святій землі Тараса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 О.ЧУПРИНА 16.10.2012 09:12
Такі висновки може робити лише малоосвічена людина.Доктору технічних наук не гоже "уподоблятися" політику Миколі Томенку,оцінююч и рейтинги та перспективи кандидатів.Нещирість заяви пана Тулуба видно неозброєним оком. О.Головко не є людиною вашого клану,він вийшов на старт як технічний кандидат.Володимира Зубика саме "клан" хоче проштовхнути у парламент і перед ОДА та особисто Тулубом поставлено таке завдання.У вас нічого не виходить тому ви зараз масово замінююте членів виборчих комісій,щоб тотально сфальшувати результати голосування.Тому ви заоохочуєте представника ВО"Батьківщина" не знімати кандидатуру,щоб розтягнути голоси.Бачите, усі ваші плани та комбінації відомі,далі маніпулювати громадською думкою немає сенсу,смішно виходить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 Черкасець 15.10.2012 17:49
Насправді, дешевий! Дорогі спектаклі за рахунок державного бюджету може лише ПР влаштовувати. В опозиції на Черкащині рейтинг достатньо високий, щоб після виборів декому довелось валізи спаковувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Реаліст 15.10.2012 16:31
Навіщо розказувати про те, який рейтинг у опозиції? Ми й самі це побачимо 28 жовтня. А ось чому Головко, який і справді лідирував на окрузі, знявся - цікаво було б від вас, Сергіє Борисовичу, послухать про цю секретну процедуру. Ви ж це чудово знаєте ;-) І ще одне - коли ціленні заступники губернатора щезають взагалі з Черкас, варто було б люду сказати хоч якесь банальне: "У відпустці. Чекає підвищення до рівня третього заступника четвертого департаменту енського міністерства". Чи там 35-го проректора ПТУ. В якій ще державі можуть "тіхарить" долю чиновника такого рівня?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100