реклама

реклама

_0289 Черкаські підприємці планують завтра, 25 листопада, провести в Черкасах громадську акцію на підтримку вимог підприємців малого та середнього бізнесу України до Президента України щодо накладення вето на прийнятий Верховною Радою Податковий кодекс.

Акція буде проводитися у вигляді руху колони легкового автотранспорту по колу по бульвару Шевченка, вул. Крилова, бульвару Шевченка, пл. 700-річчя Черкас з початком по бульвару Шевченка від пл. 700-річчя Черкас. Про це повідомляють в Черкаській правозахисній організації «Актив Черкащини», яка є ініціатором проведення акції.

Початок руху транспорту буде о 9 годині ранку. Орієнтовна тривалість руху транспорту – одна година. Орієнтовна кількість автотранспорту – 30 автомобілів.

Після закінчення руху транспорту (об 11 годині), ініціативна група збирається біля входу до Будинку рад, де планує передати голові обласної державної адміністрації Сергію Тулубу резолюцію громадської акції протесту.

– Це буде акція у підтримку тієї акції протесту, що проходить в Києві, – розповів «Прочерку» координатор акції Костянтин Стратілатов. – Вимоги, що ми передамо в резолюції губернатору наступні: це вимога передати Президенту прохання ветувати Податковий кодекс і в подальшому, при його розгляді та розробці враховувати думку представників малого та середнього бізнесу, провести справжнє громадське обговорення.

реклама

Коментарі  

 
-5 #4 Андрій 25.11.2010 13:06
Кількість авто у колоні обездолених підприємців та їхні танці-перепляси на майдані у Києві викликають питання: а чи всі підприємці такі вже рознещасні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Справедливий 24.11.2010 19:18
Який він податківець, він настоящий поліцай. Не місце такому податківцю в державній службі, таких потрібно викорінювати.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Україна 24.11.2010 18:31
Ви нас і так колошматите,а як ти будеш перед БОГОМ викручуватись,а дже він не пробачить!!!МІЛ ЬЙОНИ БУДУТЬ ЗА МЕЖЕЮ БІДНОСТІ!Тобі не страшно буде голодним дітям підприемців дивитися в очі?Нехай ВОНИ ПЕРЕСЛІДУЮТЬ тебе І ВДЕНЬ ,І ВНОЧІ ,а як нестимеш кусок хліба до свого рота поперек СТАНЕ!!!!!!!!!! !!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #1 Податківець 24.11.2010 18:07
Та хоч в *** поцілуєте, а кодекс все ж для нас приймуть! Слава Раді та Федоровичу! Тільки тепер ми заживемо як люди, будемо всіх підприємців колошматить як нам заманеться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100