реклама

реклама

ДПА в Черкаській області пропонує платникам разом вивчати Податковий кодекс України. Про це повідомляє прес-служба черкаських податківців.

Текст документа, ухваленого Верховною Радою і підписаний Президентом України, опублікований в офіційному друкованому виданні Верховної Ради України - газеті "Голос України" 4-го грудня 2010 року №229-230 (4979-4980). Також він розміщений на офіційному веб-сайті ДПА України (www.sta.gov.ua) і на веб-сайті ДПА в області www.sta.ck.ua (банер «Податковий кодекс – економічна конституція держави»). Разом із Податковим кодексом України опублікований і Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з ухваленням Податкового кодексу України"; його текст також розміщений на веб-сайті ДПА України та веб-сайті ДПА в області (http://www.sta.ck.ua/php/news/content.phtml?number=3739).

Для залучення до вивчення положень Податкового кодексу України якомога більшої кількості платників, на форумі ДПА в Черкаській області створений спеціальний розділ.

Тож ДПА в Черкаській області закликає усіх заходити, реєструватися, ставити запитання і дізнаватися, як працювати у 2011 році з урахуванням норм оподаткування, передбачених кодексом. Крім того, обговорення Податкового кодексу України триває на форумі ДПА України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100