реклама

реклама

Сергій Тулуб запевнив підприємців, що їхні пропозиції щодо вдосконалення Податкового кодексу потраплять «туди, куди треба»

Сергій Тулуб запевнив підприємців, що їхні пропозиції щодо вдосконалення Податкового кодексу потраплять «туди, куди треба»

Представники бізнесу, керівництво обласного управління Нацбанку, податківці, керівники управлінь облдержадміністрації, а також депутати обласної ради зібралися сьогодні у залі засідань Будинку рад. Як оголосив присутнім головуючий на засіданні голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, «годину тому Президент прийняв рішення і наклав вето на Податковий кодекс».

Губернатор процитував слова Президента і наголосив, що присутні в залі мають «унікальну можливість «пройтися» по кожному розділу проекту Податкового кодексу і внести свої конкретні пропозиції».

– Ми з головою облради Валерієм Черняком все офіційно оформимо і завтра надамо ці пропозиції в робочу групу, що працює в Адміністрації Президента. Це вже я забезпечу, щоб пропозиції потрапили туди, куди треба, – зазначив Сергій Тулуб. – Вже через два дні Президент планує розглянути ці пропозиції.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Тарас 02.12.2010 14:18
Ніхто там нічого не передасть. Там в кінці не сказано, що потрібно вказати місце проживання того хто дає пропозицію, щоб потім йому зробити солодке життя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Варфоломей 01.12.2010 09:26
ПОДАТКОВИЙ КОДИКС - ЦЕ ДОКУМЕНТ , ЯКИЙ БУДЕ НА БАГАТО РОКІВ ВПЕРЕД ВИРІШУВАТИ ЕКОНОМІЧНИЙ СТАН, А ОТЖЕ ДОЛЮ УКРАЇНЦІВ, ЇХ ДОБРОБУТ ... ПОВИННА БУТИ ЗВАЖЕНА ДАЛЕКОГЛЯДНА ЕКОНМЧНА ПОЛІТИКА, ЯКА ВИВЕДЕ УКРАЇНЦІВ З ТОГО БАГНА В ЯКЕ 70-90 ОСТАННІХ РОКІВ ГОЛОВОТЯПИ ВІД ВЛАДИ ШТОВХАЛИ УКРАЇНУ , НАБИВАЮЧИ СВОЮ МОШНУ !
А ЗАРАЗ З КОНДАЧКА ВНОСЯТЬСЯ ПОПРАВКИ - "ОДНУ НІЧКУ НЕ ПОСПЛЯТЬ ТА Й ПОМИРЯТЬСЯ" - РЕЗУЛЬТАТ БУДЕ ОЧЕВИДНО ТАКИЙ ЖЕ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100