Заступник в. о. міського голови Черкас Павло Карась засуджує хамську поведінку депутата міськради і радника в. о. мера Валерія Воротника, який нахамив в соцмережі «Фейсбук» черкащанам.


На думку Павла Карася, Воротник повинен вибачитися, адже посадова особа повинна більше від інших громадян зважати на культуру мовлення. Навіть якщо це неофіційне спілкування в соцмережах.

Свою думку Павло Миколайович висловив учора, спілкуючись напередодні Дня журналіста з представниками місцевих ЗМІ.

– У мене була з ним розмова, і я йому свою позицію озвучив. Думаєте, мені інколи не хочеться комусь нагрубити? Хочеться. Але я намагаюся себе стримати. Один раз я нагрубив Юлії Володимирівни (Тимошенко, – ред.), і мені досі це згадують. Бо журналісти саме підловили мене тоді. І я шкодую про той випадок, – зізнався Павло Карась.

Разом з тим Павло Карась вважає, що хамство Воротника по відношенню до черкащан – не причина для його звільнення з посади директора муніципального інформаційного агентства «Черкаси».

– Він знає, що робити на цій посаді. Він випускав газету, мав телеканал. Тож я не думаю, що за грубощі треба звільняти, але Воротник, на мою думку, повинен вибачитися, – запевнив Павло Карась.

У той же час сам Павло Миколайович не вважає, що він повинен вибачатися за озвучену інформацію про хабарництво в школах.

– Я не вважаю, що я когось образив. Я стверджую, і це є фактом, що в школі є корупція. Коли хтось до цієї корупції непричетний, проте образився, то я прошу вибачення в тієї людини. Я не хотів образити, наприклад, персонально маму аграрія Олексія Душейка, яка працює вчителькою. Але сказати, що в школах немає корупції, це все рівно, що сказати, що в школах немає наркоманії, злочинності. Але вона є! Хоча статистично її немає. Більше того, на мою думку, корупція в Україні народжується в школі. Перший хабар дитина дає саме в школі. Я ж підняв абсолютно просту проблему! Чому батьки так зневажають своїх дітей, що замість звичайної християнської скромності наймають найбільший зал міста – «Дружбу народів» – для проведення випускного для своїх чад. Я цим обурився і не забираю слова назад. У ситуацію в школах потрібно втручатися! Хто заперечуватиме, що деякі вчителі роблять так зване примусове репетиторство? Хто заперечуватиме, що є плата для переходу з «гіршого» в «кращий» клас, з «гіршої» школи в «кращу»? – висловив свою думку Павло Карась. – Я хотів порушити цю тему на загальноміську дискусію! І що отримав? Мені мажори почали дзвонити і казати, мовляв, чи повинні їхні діти бути такими, як всі? Так! Саме в цьому випадку повинні!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100