реклама

реклама

Депутат обласної ради Олександр Харламов, який балотується у народні депутати по 199-му виборчому округу, не виконує своїх обіцянок.


14 жовтня кореспондент «Прочерку» зателефонував Олександрові Володимировичу з проханням відповісти на кілька запитань, пов’язаних із його діяльністю як кандидата у народні депутати. Але пан Харламов попросив зателефонувати пізніше. Відтоді скільки б ми не телефонували, кандидат у нардепи не знімав слухавку.

Нарешті 16 жовтня нам відповіла жінка, яка представилася помічницею Олександра Володимировича. Записавши наші запитання (а вони стосувалися перебігу виборчої кампанії на окрузі та наслідків інциденту в обласній раді, коли депутата Харламова сторонні особи посадили у смітник), жінка пообіцяла переговорити з Олександром Володимировичем і до сьогоднішнього ранку надіслати відповіді на запитання у письмовій формі.

Ніяких відповідей ми не отримали. Але з іншого номера нам удалося додзвонитися до самого кандидата, який, щоправда, знов нічого не відповів, а тільки зазначив, що письмові відповіді ми невдовзі отримаємо. Звісно, це знов було неправдою.

Ми плануємо й надалі інформувати читачів про випадки обману з боку кандидатів у народні депутати.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Василь 18.10.2014 23:11
Цей риг-невдаха й сам не розуміє, навіщо здався він на тих виборах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 АнтиРиг 18.10.2014 15:39
Колишній президент України Віктор Янукович вирішив дати прес-конференцію, яка запланована на 20 жовтня у Ростові-на-Дону.
При цьому Янукович збирається, як передають російські ЗМІ, агітувати за своїх соратників, які намагаються пройти у Раду у складі "Опозиційного блоку". При цьому вже з'явився навіть приблизний текст промови. В ній колишній президент України називає Нестора Шуфрича, у якого вчора у Миколаєві, активісти влучно зацідили яйцем - справжнім борцем. А Юрія Бойко, який за словами глави Мін'юсту, у першу чергу підпадає під люстрацію – кращим міністром.
Слід зазначити, що промова побудована у стилі сучасних російських провладних ЗМІ з частими використаннями "кремлівських штампів".Нагадаємо, що "Опозиційний блок" на вибори в Раду поведуть Бойко, Шуфрич і Добкін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 АнтиРиг 18.10.2014 15:25
Тигипко и Ляшко пытаются попасть в Верховную Раду за счет пустых обещаний http://dnpr.com.ua/content/tigipko-i-lyashko-pytayutsya-popast-v-verhovnuyu-radu-za-schet-pustyh-obeshchaniy
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 АнтиРиг 18.10.2014 15:19
По словам лидера "Громадянської позиції", есть два варианта формирования армии.
"Первый - если внеблоковый статус сохраняется, то армия должна быть огромной по численности с высоким темпом боевой подготовки и огромным бюджетом. При этом без союзников и без партнеров. Второй вариант - когда берется курс на вступление в НАТО, тогда поэтапно формируются взаимосовместим ые части и соединения, которые будут выполнять в рамках всего союза только часть задач, а все остальное перераспределяе тся между всеми членами организации по принципу "один за всех и все за одного". Это два принципиально разных подхода, две принципиально разные армии. Если мы оставляем внеблоковый статус, численность армии должны увеличить втрое, а военный бюджет - раз в пять. А тогда встанет вопрос, что платить ученому, медику, солдату, пенсионеру, учителю, если огромные средства будут тратиться на армию? То есть выбор у нас - или сами, или с партнерами", - сказал Гриценко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 АнтиРиг 18.10.2014 15:19
Лидер партии "Громадянська позиція" Анатолий Гриценко предположил, что между Петром Порошенко и Владимиром Путиным существуют неизвестные договоренности относительно торможения сотрудничества Украины с НАТО. Во-первых, в избирательной президентской программе партии нет ни слова о НАТО.Во-вторых, в кулуарах парламента знают, какая политическая сила тормозит отмену внеблокового статуса Украины.Лидер "Громадянської позиції" убежден, что самостоятельно противостоять угрозам, которые сегодня стоят перед Украиной, ни одно государство не в состоянии. "Только имея союзников и партнеров, можно успешно бороться с врагом. Армию надо строить по стандартам НАТО с перспективой вступления Украины в эту организацию. В первую очередь нужно отменить внеблоковый статус Украины.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 АнтиРиг 18.10.2014 15:10
Італійська зустріч нічого не принесла, — МЗС Польщі.В Милане Путин разочаровал Меркель.Белорусская оппозиционерка предупредила Украину о нападении российских войск с Севера.На вменяемость Путина в ближайшее время рассчитывать не стоит, — Немцов.Ромпей: Політичного рішення українського питання у Мілані не знайдено.Не вірте Лукашенкові, на території Білорусі перебувають війська Росії – Радіна.Путин, Азаров, Янукович: новый заговор против Украины.А. Денисенко: Вилкул, Удод и их "Пятая колонна" жаждет реванша (Видео)http://dnpr.com.ua/content/denisenko-vilkul-udod-i-ih-pyataya-kolonna-zhazhdet-revansha-video
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дід Трохим 18.10.2014 14:15
Чєловєка сильно ударили головою, він туго оддупляє рєалії. Тіко й хватило соображалки в депутати бумашки заполнить. А ви з своїми коварними вопросами, бєссєрдєчні. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Пшонка 18.10.2014 14:13
У смітник його знову, та й взагалі - на "смітник історії"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100