реклама
Sucurity Police

реклама

Колишній регіонал Вадим Береза, що був заступником головного регіонала Черкаської області Сергія Тулуба по партійній лінії, керівником департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики облдержадміністрації претендує на посаду голови Державного агентства спорту.

3c40d47b7679ae9e22183bfed2b21164

Як відомо, Кабінет міністрів наприкінці 2019 року створив сім нових центральних органів виконавчої влади у сферах культури, молоді та спорту в межах бюджету відповідного міністерства. Так, згідно з постановою, створено: Державне агентство України з питань мистецтв; Державне агентство України з питань мистецької освіти; Державне агентство розвитку молоді та громадянського суспільства України; Державне агентство спорту України; Державне агентство розвитку туризму України; Державну інспекцію культурної спадщини України; Державну службу охорони культурної спадщини України.

Вадим Береза, який подав декларацію кандидата на одне з агентств, також відомий у Черкасах різкими висловлюваннями та участю в смертельній ДТП, внаслідок якої загинула жінка. Померла – 32-річна Лариса Ткаченко. Детальні спогади Берези про ДТП можна почитати ТУТ.

Свого часу Вадима Березу спіймали у «Фейсбуці» на коментуванні власного ДТП, де він писав грубі відповіді екс-меру Черкас Сергію Одаричу.

Також він вживав образливі слова щодо лауреата Шевченківської премії письменниці й нардепа від «УДАРу» Марії Матіос.

У декларації Вадим Береза декларує квартиру у Черкасах площею 79.8 м2, автомобіль Toyota Auris 2008 року випуску, заробітна плата, отримана за основним місцем роботи в 2018 році – 50884 тисяч гривень, активи в розмірі 55 тисяч доларів.

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Перехожий 08.01.2020 20:27
Ну так після Влізла це вже тенденція. Нові обличчя, а хулі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100